FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Un fost oficial FRF dezvăluie ce probleme i-au făcut șefii echipelor din Liga 1: „Am ajuns să cer protecție la poliție”

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 13:39 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 14:00

Viorel Duru a fost prezent la GSP LIVE și a dezvăluit ce probleme a avut din cauza conducătorilor echipelor din Liga 1.

Viorel Duru (64 de ani) e fostul director al Departamentului de Licențere FRF. Și-a dat demisia în august, spunând că s-a simțit umil de Răzvan Burleanu. Acum lucrează la LPF într-un departament care are rol de consiliere a cluburilor pe probleme de licențiere. Acesta a precizat că a avut de suferit din cauza lui Nicolae Manea, după ce Rapid nu a primit licența pentru Liga 1 în 2014, și din cauza lui Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC U Craiova 1948.

VIDEO Viorel Duru: „Am cerut protecția poliției din cauza amenințărilor lui Adrian Mititelu”

-Ați fost supus presiunilor?
- Wow. Nici nu vă închipuiți! Am ajuns chiar să cer protecție la poliție, în 2014 sau 2015, pe cazul Rapid. Mi-a vandalizată mașina în față Federației. A fost umplută de scuipat. Eu bănuiesc cine. Domnul Nae Manea, Dumnezeu să-l ierte!, a fost prin federație, avuseserăm o discuție aprinsă. 

- Doar nu credeți că el v-a scuipat mașina…
-Ba da! Eu cred că el a scuipat-o! Omul era foarte pătimaș. Mulți luau totul foarte personal. Uite, mai am un caz. Ioan Mărginean e teribil de pătimaș și de răzbunător. Am avut câteva contre urâte, chiar mi-a făcut scris cerere de demitere. Cu Mititelu nu mai spun ce mesaje primeam pe telefon. Le-am dat la poliție. Erau amenințări, că o să mă facă el. Atunci, am cerut să-l cheme la Disciplină, dar bineînțeles că nu s-a întâmplat nimic. Nu l-a chemat nimeni la comisii.

Citește mai multe știri din Liga 1:  

EXCLUSIV A refuzat transferul la FCSB! N-a vrut să vină doar pentru un meci

Povestea lui Alexander Gonzalez, fundașul cu lipici la gol » Totul a pornit de la o minge în față: „Nu voi uita niciodată”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  26 Septembrie 2020, 19:04

Specialist in licentiere...securist care face looby...

485809194904413
Costel Tudor  •  24 Septembrie 2020, 17:43

Acest Duru , este GROPARUL fotbalului românesc care a început cu echipele de tradiție din România !!! Consider ca plecarea lui de la FRF este binevenita ! Declarațiile lui arată ca este un om mic , fara caracter ! De ce a plecat tocmai acum cind a făcut vârsta de pensionare ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează