FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Vladimir Cohn nu crede că Dinamo se mai salvează: „Grivei nu mai poate” » Singura „soluție”: „Să facem 18 echipe”

Vladimir Cohn (77 de ani), fost acționar la Dinamo, râde de situația actuală a „câinilor” și dă asigurări că el și Cristi Borcea nu vor reveni în fotbal.
Vladimir Cohn (77 de ani), fost acționar la Dinamo, râde de situația actuală a „câinilor” și dă asigurări că el și Cristi Borcea nu vor reveni în fotbal.

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2021 17:43 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 18:04

Vladimir Cohn (77 de ani), fost acționar la Dinamo, râde de situația actuală a „câinilor” și dă asigurări că el și Cristi Borcea nu vor reveni în fotbal. 

Vladimir Cohn a fost în diverse funcții de conducere la șefia clubului din Ștefan cel Mare. Precaut în decizii, mereu un spirit critic, chiar dacă a avut și el războaiele lui în urmă cu două decenii. A făcut parte din grupul de conducere ce-a revitalizat Dinamo ce-a câștigat 12 trofee într-un deceniu, după care acționar, dar s-a retras din „haită", ținându-se departe, rămânând un simplu suporter. Sub diverse forme, s-a încercat readucerea lui la Dinamo, de către diverși fani sau oameni de afaceri, dar Vladimir Cohn a preferat să păstreze distanța.

Vladimir Cohn: „Ăștia de la Dinamo dau cu silă în minge”

- Domnule Cohn, ați prins la Dinamo zile senine, cu trofee, ați declarat că rămâneți un vechi suporter. Ce impresie vă lasă echipa de acum?
- Doamne ferește!

- Chiar atât de grav este?
- Păi tu nu vezi?! Situația e penibilă, teribilă! Dinamo n-are jucători, n-are un concept, fotbaliștii n-au pic de dăruire. Dau așa în minge, cu silă, parcă doar să scape. Enervant, frustrant.

- O soluție salvatoare?
- Poate, poate zic, ar putea veni de la minister. Dar și acolo zici că e întrecere, totul pare în tranziție, nu există o stabilitate la nivel managerial.

Vladimir Cohn râde de situația de la Dinamo: „Facem 18 echipe?”

- Pe plan sportiv care ar putea fi salvarea?
- (se amuză) Să mai facă ăștia 18 echipe în campionat. Nu se știe niciodată.

- Aveți încredere în Gigi Mulțescu?
- Minunile sunt și ele limitate în viață, nu la tot pasul, eu sunt convins că le spune lucruri bune, profesioniste. Dar și Grivei trebuie să poată ce-i arată dresorul! Eu cred că: 1. nu aud, 2. nu înțeleg, așa că se faci cu acești jucători?!

Vladimir Cohn: „Cortacero putea s-o aducă și pe Angelina Jolie"

- Suporterii cât vor putea, cât vor rezista, să susțină clubul?
- Au strâns sume impresionante de bani, au mers pe spectacular, dar realitatea de zi cu zi e cruntă. Marea vină e a lui Negoiță care a dat acțiunile, într-un fel de management, lui Cortacero. Spaniolul acela putea să o angajeze și pe Angelina Jolie pe post de atacant, nu a respectat nicio regulă de management, totul a fost pe hârtie! Pe fond, vinovat e Negoiță că a cedat acțiunile, clubul, unui om de care nu avea nicio siguranță că va lăsa Dinamă să trăiască. Și-a abandonat proprietatea.

- Pe dumneavoastră vă tentează să reveniți în fotbal, la Dinamo?
- Doamne ferește, nu mă întorc în fotbal! Hai să-ți povestesc ceva. Întâmplarea face ca să stau de vreo săptămână la 200 de metri de Cristi Borcea, să vorbesc zilnic cu el, câte în lună și-n stele, dar nici măcar o singură dată, nici eu, nici el, nu am pronunțat cuvântul Dinamo. Asta ce-ți spune? Vorbim de orice, dar nu despre Dinamo sau fotbal.

DDB echilibristică financiară, cât o să mai dureze? Că nu pot susține așa, la nesfârșit. Cortacero poate spune multe povești, dar și el a abandonat echipa, lipsă de responsabilitate. Mata ai abandonat echipă, frățioare, lasă-ne în pace! Negoiță trebuie să revină, ori să preia acțiunile, ori să le dea suporterilor
- Vladimir Cohn

VIDEO. Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: "Voiau să bage numai jucători de 30 de ani, răsuflați! Îi forțam să bage tiner

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Borcea crede în Dinamo: „Nu se va întâmpla asta!” » Lasă o portiță deschisă pentru revenire

Dănuț Lupu, nemilos cu jucătorii lui Dinamo: „Nu sunt fotbaliști, sunt altceva!” + Avertisment pentru fani: „Vin alte datorii din urmă şi trebuie plătite”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (51)
blackpedro
blackpedro  •  21 Martie 2021, 18:50

Era bun și Borcea, și Turcu, și Cohn când cumpărau și starea vremii, ca să se pregătească dinam0 de cempions lig. Acum sunt demonizați, că vezi doamne, atunci nu se știa exact cu ce se ocupau ei. Ăsta e spiritul lui doardinam0: - hai la noi, Pruneo, că știi să zici *** steaua. Mai la vale: pleacă, Pruleo, țiganule, că ai făcut și ai dres. - hai la noi, Cl. Niculescu, că știi aleoo și spiritul, și toate prostiile alea ale noastre. Mai la vale: pa, pa, pa, Cl. Niculescu, dar trebuie să vină Strâmbu a cinșpea oară, că vrem în play-off. - hai la noi, nea Gigi Mulțescu, că ești dinamovist vechi, și știi să spui că în afară de cele 5 goluri, adversarii n-au avut nici o ocazie. Mai la vale: nea Gigi, marș oleacă, să vină Contra să ne ducă în cupele europene. - Contra, Guriță, hai la noi, să le arătăm la ăștia (dumnezeu știe ce -or fi vrând ei să arate mereu). Mai la vale: Costin Cozma, lasă-ne, că noi eram de mare succes și uite ce ne-ai făcut! Spiritul lui dinam0! Există, e real!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samrtx
samrtx  •  21 Martie 2021, 19:48
Postat de blackpedro pe 21 Martie 2021, 19:44

Banalul zilnic e că fenomenul vostru e pe locul 14, cu mari șanse să dea bătălii cu cealaltă Steaua. În plus, sunt o grămadă care nu și-au mai prelungit abonamentele, dar contorul de troglodiți nu ține seama de asta, doar numără mai departe. N-a publicat nimeni vreodată o situație financiară și un număr real de abonați, că n-are board-ul interes de așa ceva. Nu e timp acum, nici de alegeri, nici de transparență. Vreodată se va găsi, acum doar #bagabanisaseridiceunmaredinam0, că #iauitecummoaredacanubagimereu.

Nu înțelegi nada, zero ... dar scrii mult. :))

3229381597095148
Ovidiu Toader  •  22 Martie 2021, 08:51

Mi-ați șters un comentariu, ați schimbat un pic titlul, dar tot pseudo presă rămâneți! Inculți, incompetenți și rău intenționați. ZI frumoasă!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează