FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 0-0

video + foto Scandal la FC Voluntari - FCU Craiova! S-a ajuns la flegme și la înjurături violente între oficiali!

Injurii și scuipături la „oficială”
Injurii și scuipături la „oficială”

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 18:37 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 20:43

Meciul FC Voluntari - FCU Craiova, scor 0-0, a fost foarte tensionat și pe teren, și în tribune. Un individ din anturajul lui FC Voluntari s-a luat la ceartă, la tribuna oficială, cu cei din conducerea clubului oltean. Ultrașii juveților s-au războit verbal cu jandarmii și l-au luat în colimator pe Bogdan Bălănescu, președintele ilfovenilor.

Dacă pe teren, în Voluntari - FCU Craiova, nu s-au întâmplat prea multe, în tribune a fost agitație mare. Mai ales după pauză.

De ce nu sunt de acord cu Radu Naum
EDITORIAL
De ce nu sunt de acord cu Radu Naum

În minutul 55, un bărbat din anturajul echipei gazdă, purtând o geacă cu însemnele clubului, a urcat pe masă și a început să se înjure cu cei din loja oaspeților.

Scandal la „oficială”, la Voluntari - FCU Craiova 0-0. Implicat a fost și Eduard Zelgin, team managerul oltenilor

Implicat a fost și Eduard Zelgin, team managerul lui FCU Craiova! La un moment dat, scandalul a degenerat în așa hal încât s-a ajuns la flegme și la înjurături violente.

VIDEO. FC Voluntari - FCU Craiova » Scandal la tribuna oficială

Ținta a părut să fie Gabi Tirca, cunoscut ca „Gabi Blondu'”, lider al ultrașilor olteni și personaj cu funcție oficială la FCU. Reacția stewarzilor? Timidă. Au intervenit, dar nu au avut mare succes în încercarea de a-l calma pe individul recalcitrant.

Ultrașii oltenilor au scandat împotriva forțelor de ordine și a lui Bogdan Bălănescu

Și până atunci, „show”-ul fusese tot în tribune. De prin minutul 20, ultrașii lui FCU, vreo 50 la număr, au început războiul cu forțele de ordine, strigând, pe rând, „Cea mai proastă meserie este la Jandarmerie" și "Libertate pentru suporteri".

Iar imediat după fluierul de start al părții secunde, primele scandări ale galeriei oaspete l-au vizat pe Bogdan Bălănescu, directorul general al Voluntariului. Juveții i-au adresat cuvinte greu de reprodus.

Eliminarea lui Ricardinho a fost singurul eveniment controversat pe teren

Pe teren, în schimb, valuri a făcut eliminarea lui Ricardinho, din minutul 24. Juan Bauza i-a furat mingea lui Ricardinho în apropierea careului, dar într-o zonă laterală, aproape de tușă. Apărătorul ilfovenilor l-a tras de tricou pe argentinian, iar acesta a căzut.

„Centralul” Horațiu Feșnic nu a stat pe gânduri și i-a arătat cartonașul roșu lui Ricardinho pe motiv că acesta a făcut fault din postura de ultim apărător, împiedicându-și adversarul aflat într-o situație iminentă de a marca.

Doar că imaginile l-au contrazis pe Feșnic. În poze se poate observa cum Matricardi, fundașul ilfovenilor, venea în alergare din zona centrală.

Chiar dacă fundașul se afla puțin în urma lui Bauza, acesta avea șanse extrem de mari să îl ajungă pe argentinian, ținând cont de poziția centrală pe care o avea, spre deosebire de fotbalistul oltenilor.

VIDEO. FC Voluntari - FCU Craiova » Oltenii, apostrofați și încurajați de fanii deplasați pe Stadionul „Anghel Iordănescu”

Mai puteți citi:

Colegi în Generația de Aur, Gică Hagi are un mesaj pentru Constantin Gâlcă: „Mă bucur că a luat această decizie

Surpriză! Dinamo a publicat bilanțul financiar pe 2023, iar concluziile sunt neașteptate: în insolvență, dar pe PROFIT

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
Jean202
Jean202  •  24 Aprilie 2024, 00:40

au acaparat de tot Romania :(( Nu se mai poate face nimic ... vom pierde cu totii indiferent daca e fotbal sau altceva :((

Activistul
Activistul  •  24 Aprilie 2024, 00:12

*** maxima. Interlopii între ei. Beizadeaua tatuată și cu șlapi Abibas acum bea numa' șampanie pentru copii, da' tot scumpă, că e păcat de bani. Lumea lui Ajică.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Supersonick13
Supersonick13  •  23 Aprilie 2024, 20:44

Da e "prea stresat "si de aia nu a fost la meci

Vezi toate comentariile (6)
Comentează