FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL S-a făcut cel mai tare transfer al verii! Konoplyanka, la CFR Cluj: „Pregătit să scriem istorie!”

Yevhen Konoplyanka // sursă foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ
Yevhen Konoplyanka // sursă foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Articol de , - Publicat marti, 25 iulie 2023 12:55 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 16:54

Yevhen Konoplyanka (33 de ani) a fost prezentat oficial ca jucător al celor de la CFR Cluj. Este cel mai tare transfer al verii în SuperLigă.

Sosit duminică seara la Cluj-Napoca, ucraineanul care evoluează pe poziția de extremă stânga a efectuat luni vizita medicală și a semnat contractul cu formația din Gruia.

Eugen Neagoe a fost demis de la CS Universitatea Craiova! Cine e favorit să-i ia locul
CSU CRAIOVA
Eugen Neagoe a fost demis de la CS Universitatea Craiova! Cine e favorit să-i ia locul

Yevhen Konoplyanka, oficial la CFR Cluj

Astăzi a fost prezentat printr-un videoclip scurt, dar spectaculos.

„Performanța e parte din ADN-ul acestui club. De astăzi, fac și eu parte din acestă călătorie epică. Sunt pregătit să scriem istorie împreună! Ne vedem curând!”, a precizat Konoplyanka, îmbrăcat în tricoul echipei.

✍🏻 Bine ai venit, Yevhen Konoplyanka!

🚂 Noi suntem gata să scriem istorie împreună! Sunteți pregătiți? 👀 ✍🏻 Bine ai venit, Yevhen Konoplyanka! #Welcome #NewTransfer #CFRFamily

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ pe Marţi, 25 iulie 2023

Din informațiile GSP.ro, CFR Cluj l-a adăugat pe Konoplyanka pe lista UEFA. Rămâne de văzut dacă acesta va juca joi, în manșa tur cu Adana Demirspor, având în vedere că nu este pus la punct 100% cu pregătirea fizică. Foarte probabil va juca la returul de joia viitoare, pe 3 august.

Cornel Râpă, fost coleg cu Yevhen Konoplyanka, îl descrie pe ucrainean

Mijlocașul ucrainean trecut pe la echipe precum Sevilla, Schalke 04 și Șahtior a rămas liber de contract în această vară, după un an și jumătate la Cracovia, în Polonia. Acolo l-a avut coleg pe românul Cornel Râpă.

În exclusivitate pentru cititorii GSP.ro, Râpă a descris stilul de joc al lui Konoplyanka și a enumerat calitățile fotbalistului care la un moment dat valora 25 de milioane de euro.

„Sigur o să facă diferența, îl avantajează sistemul pe care am văzut că îl folosește CFR, 3-5-2. Și noi jucam la Cracovia un mix între 3-4-3 și 3-5-2. În 3-5-2 juca ca al doilea vârf, în 3-4-3 în stânga, în linia de atac.

Primul lucru care-mi vine în minte despre el este talentul. Dacă vreți, ca o comparație, e un fel de Sânmărtean. Este într-o formă fizică excelentă, pentru că aici, în Polonia, nu poți juca dacă nu stai foarte bine fizic. Este un fotbal mai fizic, în care arbitrii lasă jocul mai liber.

Cred că a fost cel mai faultat jucător din Polonia. Este foarte puternic, intră în duelurile unu contra unu, în combinații, creează foarte multe ocazii pentru colegi”, a spus Râpă pentru cititorii Gazetei. 

Tot din SuperLigă: 

Opinie vehementă în studio, despre antrenorul din SuperLigă: „N-ai ce să mai cauți în prima ligă!”

S-a despărțit de Rapid și trece la altă echipă din Superliga

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (26)
Andrei_1237
Andrei_1237  •  26 Iulie 2023, 18:44

Succes!

tororosso
tororosso  •  26 Iulie 2023, 16:24

News Allert ! sa făcut transferul secolului ! . Dacă venea Messi cum se cataloga transferul ? Cine și de ce vin în România uni jucători ? Sunt pe final de carieră , valoare fizică redusă oferte spre zero iar la cât li se oferă la noi , merge .

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  26 Iulie 2023, 15:19

Foarte bine! Un transfer de calitate! Hai CFR Cluj!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează