FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ RETROGRADARE

Unirea Slobozia - Comuna Recea 3-0 » Știm ultima retrogradată din Liga 2! „Remontada” cu scandal la primul meci cu spectatori al anului din România

UNIREA SLOBOZIA - COMUNA RECEA 3-0
UNIREA SLOBOZIA - COMUNA RECEA 3-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2021 13:00 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 13:15

Unirea Slobozia s-a menținut dramatic în Liga 2, după ce a câștigat returul barajului de menținere, 3-0 cu ACS Comuna Recea (0-2 în tur). Pentru prima dată în 2021 în România, la meci au putut asista și spectatorii. 

  • Comuna Recea, Pandurii Târgu Jiu, Aerostar Bacău, CSM Reșița și CSM Slatina au retrogradat în Liga 3

După 0-0 la pauză, la capătul unei reprize liniștite, Unirea Slobozia a întors în 45 de minute soarta dublei manșe.

Ialomițenii au deschis scorul în minutul 52, prin Afalna, care a marcat cu un șut spectaculos de la 20 de metri. În final, meciul a devenit unul dramatic.

În minutul 82, Gabriel Lazăr a făcut 2-0, egalând scorul la general. Când meciul părea că se îndreaptă spre prelungiri, Unirea Slobozia a dat lovitura și a făcut 3-0 după ce Marius Ciobanu a marcat cu un șut din mijlocul careului în minutul 90+4. 

Scandal și eliminări la final, în Unirea Slobozia - Comuna Recea

După gol, între jucătorii celor două echipe a izbucnit un scandal general, iar arbitrul Iulian Dima a acordat trei cartonașe roșii, două pentru gazde și unul pentru oaspeți.

Fani în tribune la Slobozia

Meciul de pe stadionul „1 mai”, din Slobozia, a fost primul din România care se desfășoară oficial cu fani în tribune în 2021. La arenă a fost permis, în limita capacității de 25%, accesul suporterilor care au respectat protocolul FRF și au prezentat dovada vaccinării împotriva coronavirusului,  un test PCR negativ sau un test antigen. 

FINAL. Unirea Slobozia - Comuna Recea 3-0

Echipe de start:

Unirea Slobozia: Gurău - Ibrian, Ozkara, Gab. Lazăr, Toma -Vasile, Trașcu - Adăscăliței, Moldovan, Radu - Năstase
Antrenor: Adrian Mihalcea

Comuna Recea: Railean - Mendoza, Oita, Burdet, Ispas - Fica, Akhmatov, Micas (C), Vasalie - Maries - Batin
Antrenor: Florin Fabian

Stadion: 1 Mai (Slobozia)
Arbitru: Dima Iulian (Bucureşti) / A1: Necula Mihaita (Bucureşti), A2: Vişan Florian Alexandru (Galaţi)

În tur, după o primă repriză echilibrată, fără goluri și cu puține ocazii de gol, gazdele au dat lovitura pe final de meci.

Mai întâi, Balha a reluat cu capul din șase metri și a deschis scorul în minutul 71. În minutul 90+2, Comuna Recea a dat lovitura prin Oiță, care a marcat cu un șut din centrul careului, stabilind scorul final. 

Play-out Liga 2: cum s-a desfășurat lupta pentru salvare

Citește și alte știri din Liga 2:

Scandal teribil la Rapid după promovarea echipei » Înjurături și acuzații de rasism: „Niculae a făcut o gafă imensă, va fi taxat”

Au „furat” startul! » Finala Cupei României nu e primul meci cu spectatori

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  22 Mai 2021, 16:28
Postat de catalynn pe 22 Mai 2021, 10:52

Doua echipe care au performat decent in L3 dar pt care L2 s-a dovedit o pălărie mult prea mare din moment ce sunt la retrogradare după doar un singur sezon.

E si mult totusi sa retrogradeze 5 echipe! Nu stiu vreo alta liga in lume unde sa retrogradeze un sfert din echipe.

dora
dora  •  22 Mai 2021, 15:03

Comuna Recea a fost o pată de culoare pitorească in Liga a 2-a ! S-ar putea sa nu retrogadeze daca Iasiul ori Astra se vor desfiinta si nu vor juca in sezonul urmator !

raducanu
raducanu  •  22 Mai 2021, 14:03

nu am vizionat meciul dar sper ca terenul gazdelor sa fi fost mai bun decat acel camp din Comuna Recea. sper ca, pe viitor, FRF sa priveasca mai bine spre ligiile inferioare pentru ca sa se respecte anumite conditii minime.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează