FOTBAL  »  LIGA 2  »  NEMULȚUMIRE

EXCLUSIV „E falimentul unui proiect!” » Acuzații frontale la clubul de tradiție: „S-a întâmplat ceva în vestiar, trebuie să scăpăm de unele elemente!”

FC Argeș a retrogradat din Superligă, apoi a mers din rău în mai rău / Sursă foto: Arhivă GSP
FC Argeș a retrogradat din Superligă, apoi a mers din rău în mai rău / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 03:20 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 03:45

Dublă campioană a României, FC Argeș se află în cădere liberă din momentul în care a retrogradat din Superligă. Piteștenii n-au putut atinge nici play-off-ul ligii secunde, iar acum așteaptă un miracol, o conjunctură favorabilă prin care să ajungă la „barajul” pentru prima ligă, deși ocupă un loc dezonorant inclusiv în play-out-ul din „B”.

Antrenați de Eugen Neagoe, cel care a preluat echipa la jumătatea sezonului, după un mandat submediocru al lui Alexandru Pelici, alb-violeții au ratat principalul obiectiv setat de conducere, calificarea în play-off-ul din Liga 2 și revenirea pe prima scenă.

În derivă, piteștenii n-o duc grozav nici în grupa lor din play-out, unde sunt depășiți în clasament de CSM Reșița și Ceahlăul. O prăbușire evidentă, judecând după situația actuală, pentru clubul ce ajungea în play-off-ul Ligii 1 și în semifinalele Cupei în urmă cu doi ani, dar care a mers din rău în mai rău după barajul-horror cu Dinamo!

„Și eu am informațiile acestea” » Clubul din Liga 2 care ar putea ajunge la „barajul” de promovare într-un mod nesperat: „Ar fi un an câștigat!”
BARAJ
„Și eu am informațiile acestea” » Clubul din Liga 2 care ar putea ajunge la „barajul” de promovare într-un mod nesperat: „Ar fi un an câștigat!”

Sponsorul lui FC Argeș, necruțător: „E falimentul unui proiect! S-a întâmplat ceva în vestiar”

Într-un dialog purtat cu Gazeta Sporturilor, sponsorul principal al Argeșului, Viorel Tudose, cel care nădăjduiește în continuare că-l va convinge pe Dani Coman să semneze cu „vulturii violeți”, a făcut o analiză tăioasă a situației din interiorul propriului club. Anunțând că urmează măsuri draconice la vară!

Este un faliment al unui proiect! E un sezon ratat pentru FC Argeș. N-are rost să ne îmbătăm cu apă rece, ceva nu a mers anul ăsta. Vom analiza la urmă, vom vedea ce e de făcut, fiindcă aici trebuie să joci și cu sufletul! S-a întâmplat ceva în vestiarul lui FC Argeș!

„E falimentul unui proiect!” » Acuzații frontale la clubul de tradiție: „S-a întâmplat ceva în vestiar, trebuie să scăpăm de unele elemente!”
Viorel Tudose, în momentul prezentării lui Eugen Neagoe / Sursă foto: Facebook

Nu s-a trecut peste sezonul precedent, boala nu a trecut. N-am tratat cauza inițială.

Sunt câteva elemente acolo pe care trebuie să le rezolvăm! Iar când am spus elemente, m-am referit la jucători, sper să nu fiu înțeles greșit”, a declarat Viorel Tudose, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Nu pot să spun că nu mi-l doresc pe Dani Coman într-o funcție de conducere. Depinde de el dacă decide cu sufletul și vine la FC Argeș sau alege varianta la îndemână financiar. Mi-aș dori să vină pe un proiect de 3-4 ani, să fie cu sufletul alături de oraș.

- Viorel Tudose, despre oferta pentru Dani Coman

Mi-aș dori să ajungem să întâlnim din nou Dinamo la «baraj», deși, sincer, nu suntem încă pregătiți să jucăm cu o echipă de Liga 1. Noi nu suntem pregătiți să jucăm cu o echipă de Liga 2, din a doua jumătate a clasamentului. Dar haideți să ajungem noi la «baraj» și pe urmă vedem.

- Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeș

Recent, Tudose a amenințat că se retrage de la FC Argeș

La finalul lunii februarie, Viorel Tudose amenința că-și va retrage sprijinul financiar de la echipă. Acesta a solicitat în repetate rânduri schimbarea formei de organizare a grupării piteștene, dorindu-și o societate pe acțiuni. Însă primarul Cristian Gentea a declarat că sunt șanse foarte mici să se ajungă la așa ceva.

Vreau să vă spun că, în ultimele luni, clubul a supravieţuit datorită mie. Eu am mai spus, îmi doresc performanţă la FC Argeş, iar o societate pe acţiuni înseamnă şi transparenţă.

În aceste condiţii, în vară sau chiar la începutul lunii martie, îmi voi retrage sprijinul financiar şi voi pleca. Aşa cum am mai spus, nu am venit la FC Argeş decât împins de la spate de iubirea faţă de acest club, de care m-am îndrăgostit de la 4 ani. Nu am nevoie de niciun fel de câştig”, a declarat Viorel Tudose pentru cotidianul online ziartopdearges.com.

Ulterior, primarul urbei, Cristian Gentea, a ținut să infirme zvonurile conform cărora Tudose ar urma să-și retragă finanțarea:

„Am vorbit cu dumnealui, el a spus că nu a declarat așa ceva. Omul ăsta este înnebunit după FC Argeș. Este adevărat că ne-a ajutat foarte mult în această iarnă, au fost probleme cu banii și a susținut financiar echipa.

„E falimentul unui proiect!” » Acuzații frontale la clubul de tradiție: „S-a întâmplat ceva în vestiar, trebuie să scăpăm de unele elemente!”
Viorel Tudose și primarul Gentea, în urmă cu mai mulți ani / Sursă: Facebook

A plătit contractul până în vară și a mai pus ceva. Probabil își dorește să aibă un cuvânt de spus. I-am propus să fie membru asociat, cu posibilitatea ca în Consiliul Director să aibă reprezentanți”, a spus Gentea, conform Ziarul Obiectiv.

VIDEO Stadionul din Pitești e istorie! Totul a fost pus la pământ

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV „Și eu am informațiile acestea” » Clubul din Liga 2 care ar putea ajunge la „barajul” de promovare într-un mod nesperat: „Ar fi un an câștigat!”

EXCLUSIV Îl conving? Ofertă reînnoită pentru Dani Coman: „Toți au bani, capitalul uman e mai important!” + Posibilă destinație-șoc în Superligă

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
b77uhk
b77uhk  •  26 Aprilie 2024, 13:52

Cum să te gândești la baraj când tu ești în playof? Este de noaptea minții. Nu ai licență nu participi la baraj iar echipa clasată pe acel loc în liga 1 rămâne în continuare Suntem de cascadorii rasului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează