FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION

GALERIE FOTO Imagini apocaliptice » Arena inaugurată în urmă cu două luni, inundată complet! Reacția primarului: „La iarnă, posibil să fie zăpadă”

Noul stadion din municipiul Târgoviște, „Eugen Popescu”, inaugurat în urmă cu două luni, la meciul dintre echipa locală, Chindia și FC Voluntari, scor 2-2, în urma căruia formația dâmbovițeană a retrogradat în Liga 2, a fost inundat +4   FOTO
Noul stadion din municipiul Târgoviște, „Eugen Popescu”, inaugurat în urmă cu două luni, la meciul dintre echipa locală, Chindia și FC Voluntari, scor 2-2, în urma căruia formația dâmbovițeană a retrogradat în Liga 2, a fost inundat

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 15:48 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 16:05

Noul stadion din municipiul Târgoviște, „Eugen Popescu”, inaugurat în urmă cu două luni, la meciul dintre echipa locală, Chindia și FC Voluntari, scor 2-2, în urma căruia formația dâmbovițeană a retrogradat în Liga 2, a fost inundat în urma unei „ruperi” de nori produse în această dimineață. 

Continuă problemele la stadionul din Târgoviște. Astăzi, o ploaie abundentă care a „lovit” urbea din Dâmbovița a inundat noul stadion al orașului. A plouat atât de tare încât sistemul de drenaj al arenei nu a făcut față. 

FOTO. Stadionul din Târgoviște, inundat în urma unei ploi abundente: cum arăta arena în această dimineață și cum arăta la prânz

Așa arăta stadionul din Târgoviște în urma ploii puternice
Așa arăta după ce ploaia s-a oprit. Foto: Facebook @Cristian Daniel Stan
Așa arăta după ce ploaia s-a oprit. Foto: Facebook @Cristian Daniel Stan
Așa arăta după ce ploaia s-a oprit. Foto: Facebook @Cristian Daniel Stan
Așa arăta după ce ploaia s-a oprit. Foto: Facebook @Cristian Daniel Stan

Pe lângă suprafața de joc, și încăperile din interiorul arenei din Târgoviște au avut de suferit. Tribuna nouă, vestiarele și birourile de la stadion au fost afectate și ele de inundație. 

18 milioane de euroa costat stadionul din Târgoviște

Un sector al Tribunei I a fost construit în jurul unei clădiri aflate în proximitatea stadionului, întrucât autoritățile nu obținuseră acceptul de a demola clădirea respectivă. Iar arhitecții au fost nevoiți să improvizeze.

Reacția primarului din Târgoviște: „Rețeaua de canalizare stradală a fost insuficientă”

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, a postat pe contul personal de Facebook. Edilul spune că sistemul de canalizare stradal nu a făcut față ploii. A postat poze cu starea arenei după oprirea ploii, în care se vede că pista de atletism scufundată la orele dimineții era acum aproape zvântată complet.

„Stadionul "Eugen Popescu", «inundat»! Și a plouat torențial în prima parte a zilei, peste 30l/mp în câteva ore, atât de tare încât rețeaua de canalizare stradală, de 1,6 m diametru, a fost insuficientă! Normal că a fost apă pe teren un anumit interval de timp! La iarnă, posibil să fie zăpadă!”, a scris acesta. 

Au avut probleme și la nivelul copertinei, dar și cu nocturna

De-a lungul construcției, care a durat 4 ani, au apărut tot felul de probleme la noua arenă din Târgoviște. Prima problemă a apărut în septembrie 2022, când, tot în urma unei ploi puternice, tribunele au fost de asemenea inundate. 

+14 FOTO

În noiembrie 2022, GSP scria despre cutumele tehnice pe care le-au întâmpinat arhitecții atunci când au construit noua tribună. 

În decembrie 2022, GSP informa faptul că prelata care urma să acopere tribuna noului stadion din Târgoviște se desprinsese în anumite zone, din cauza vântului puternic. 

Noua arenă din Târgoviște a întâmpinat probleme și cu nocturna. Pe 4 mai, GSP scria despre faptul că nocturna nu mai funcționa la capacitate maximă, din cauza faptului că mai multe becuri cu led se arseseră.

Pe 16 mai, cu numai 3 zile înainte ca stadionul târgoviștean să fie inaugurat, în urma unei ploi, a fost nevoie de întreruperea curentului, de teamă să nu apară un accident, să nu se curenteze vreun muncitor. Apa pătrunsese în camerele de sub tribună. 

Citește și: 

Avocații confirmă » Cine apare ca patron în acte al FCSB, la 3 luni de când Becali își anunța retragerea

Cătălin Popa și Horia Mladinovici au picat astăzi testele fizice! Sunt suspendați automat 4 etape de către CCA și riscă retrogradarea

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
testdrive
testdrive  •  13 Iulie 2023, 08:05

Apa precipitațiilor intră în principal dinspre Aleea Coconilor, de unde, in lipsa unui ghidaj corespunzător, o ia la vale spre incinta stadionului, al cărui teren de joc este mult mai jos. Un lucru ușor de observat pentru orice trecător, mai puțin pentru constructor.

ray51
ray51  •  06 Iulie 2023, 11:03

Hal de primar! Isi permite sa ia la misto pe toata lumea: 'la iarna va fi zapada'. Asta-i din cartierul lui Basescu matrozul tarii: 'iarna nu-i ca vara' si 'aici sunt banii dvs'. Tupeistii ca ei sunt 'alesii' poporului. Hal de popor!

viola_sempre
viola_sempre  •  05 Iulie 2023, 20:51

Hehe, clona zc zcsb nu are astfel de probleme! De ce? Pentru ca nu are stadion, nume, culori, sigla si palmares ci e intr-o perpetua transhumanta, la fel ca oierul puscarias care o conduce

Vezi toate comentariile (12)
Comentează