FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA Steaua o acuză pe FCSB: „Opriți furtul de identitate”

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 16:16 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 16:35

CSA Steaua a emis un comunicat în care o atacă pe FCSB.

Într-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook, clubul „militar” își exprimă nemulțumirea față de FCSB, echipă cu care se află în litigiu pentru marca și palmares.

Fost campion cu FCSB, George Țucudean explică ce nu merge la trupa lui Becali: „Uite, cu el s-a bătut la titlu. Un astfel de antrenor îți trebuie”
FCSB
Fost campion cu FCSB, George Țucudean explică ce nu merge la trupa lui Becali: „Uite, cu el s-a bătut la titlu. Un astfel de antrenor îți trebuie”

CSA Steaua o acuză pe FCSB: „Opriți furtul de identitate”

Ce acuză CSA Steaua? Clubul susține că reprezentați ai clubului lui Gigi Becali au folosit numele Steaua când se refereau la echipa din prima ligă, deși instanța le-a interzis să mai folosească acest nume.

Opriți furtul de identitate!

 Steaua București condamnă acțiunile clubului Fotbal Club FCSB SA, care prin reprezentanții săi oficiali au avut apariții în spațiul public, atât pe posturile de televiziune naționale, cât și în online, în care s-au folosit de numele sau simbolurile clubului nostru. 

Reamintim că există o hotărâre definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, din decembrie 2014, care a stabilit definitiv și irevocabil că Steaua București nu a cedat niciodată patrimoniul său (marca, numele sau palmaresul), către o altă entitate juridică, iar folosirea numelui „Steaua” este strict interzisă fără acordul clubului nostru. 

Considerăm acțiunile reprezentanților clubului din Berceni premeditate, instigatoare și cu o intenție clară de a induce în eroare opinia publică, prin afirmații care sunt în contradicție cu realitatea. În consecință de cauză, clubul nostru manifestă toleranță zero față de astfel de comportamente și își rezervă dreptul de a acționa legal pentru recuperarea prejudiciilor de imagine. În final, ținem să accentuăm că există o singură echipă care poartă numele Steaua București, iar aceasta evoluează în Liga a 2-a, pe stadionul din Ghencea.

- comunicat CSA Steaua

Citește și: 

Victor Pițurcă se revoltă! Nu o vrea pe FCSB în Ghencea: „Nu știu de ce vrei să vii în casa unor oameni care nu te doresc. Nu știu ce vrei să demonstrezi”

Peluza Nord, mesaj de ultimă oră în subiectul momentului: „Vom fi în Ghencea” + Ironii pentru rivalii de la „Sud”: „De ce ne certăm cu fantome?”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
farul_campioana
farul_campioana  •  14 Iulie 2023, 16:12

Fotbal Club FCSB sunt niște impostori. Dar ce pretenții să ai de la recidiviști??

abogdan
abogdan  •  13 Iulie 2023, 17:36

bani tocati din bugetul de stat pentru nimic. clona nu inseamna nimic in fotbalul romanesc. FCSB este adevarata Steaua!

freddy
freddy  •  13 Iulie 2023, 17:00

E trist pentru gsp ca nu reușește sa tina pasul cu concurenta decât prin faptul ca ne lasă să comentam. Se pare ca cei 300 au reușit sa oprească meciul prin amenințări și o clauza ceruta de CSA inspirata din aceste amenințări. "Normalitatea" în care un grup de "ultrasi" pune presiune și intimidează, anulând un eveniment sportiv, a revenit. Asta e! Atata poate statul. Un grup mic poate intimida o intreaga societate. Un partid ca AUR poate ajunge la putere. Bravo lor! Tate rules! Daca e adevărat ce spune prosport am eșuat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează