FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Sub ochii lui Lăcătuș, Dan Șucu a desființat proiectul cu dedicație pentru CSA Steaua: „Inacceptabil!” » „Fiara” a intervenit

Nici co-patronul Rapidului, Dan Șucu, nu e de acord cu propunerea ca Legea Sportului să fie modificată, astfel încât CSA Steaua, formație finanțată de MApN, să aibă drept de promovare în Superliga.
Nici co-patronul Rapidului, Dan Șucu, nu e de acord cu propunerea ca Legea Sportului să fie modificată, astfel încât CSA Steaua, formație finanțată de MApN, să aibă drept de promovare în Superliga.

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 20:00 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 20:33

Cluburile din Liga 1 încep să se ridice, rând pe rând, împotriva proiectului inițiat de Vasile Dîncu. Nici acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, nu e de acord cu propunerea ca Legea Sportului să fie modificată, astfel încât CSA Steaua, formație finanțată de MApN, să aibă drept de promovare în Superliga.

Patronii din Liga 1 încep să se revolte rând pe rând de inițiativa lui Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării care a propus dezbaterea în regim de urgență a unor modificări aduse Legii educației fizice și sportului, pentru ca CSA Steaua să poată promova în prima ligă.

Risc uriaș pentru Dinamo » Vine nota de plată pentru incendierea peluzei în Ghencea
Dinamo
Risc uriaș pentru Dinamo » Vine nota de plată pentru incendierea peluzei în Ghencea

CSA Steaua finanțată de MApN în Liga 1? Dan Șucu: „Este inacceptabil!”

După Mihai Rotaru, principalul acționar al Universității Craiova, a venit rândul lui Șucu să conteste propunerea lui Dîncu. În studio-ul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1, alături de Marius Lăcătuș, susținător declarat CSA Steaua, conducătorul Rapidului a precizat:

„Propunerea de modificare a Legii este cu dedicație pentru Steaua, dar nu asta mă deranjează. Concurența bani publici - bani privați mă deranjează. Iar în loc să corectăm o anomalie, noi vrem să o adâncim. Asta este inacceptabil pentru mine!

Eu știu cum am câștigat banii, știu valoarea banilor și nu mi se pare normal să mă lupt cu cineva care primește bani din taxele pe care noi cu toții le plătim. Dacă vorbim de principii, locul banului e în buzunarul celui care l-a muncit. Un club de fotbal poate fi fără probleme finanțat de privat”. 

„Fiara” a ținut să intervină în discuție și a urmat un scurt dialog între cei doi:

  • Marius Lăcătuș: „Eu am spus, accept orice opinie. Domnul Șucu a venit la Rapid în acest sezon. Mă întreb: până a ajuns în prima ligă, Rapidul a beneficiat de bani publici?”
     
  • Dan Șucu: „In contabilitatea Rapidului nu am găsit nicio urmă de bani publici investiți. Domnul primar (n.r. - Dan Tudorache, edil al Sectorului 1 apropiat de Rapid în vremea în care giuleștenii activau în ligile inferioare) fusese acolo cu 2-3 ani în urmă. După ce am făcut un audit, nu am găsit bani publici investiți la Rapid”

Ce declarase Mihai Rotaru despre CSA Steaua:

Eu sunt împotriva echipelor finanțate din bani publici, Consilii Locale, Primării, și automat nu pot să fiu un susținător al unei echipe finanțate de către bugetul de stat. Dar, pe de altă parte, cred că fotbalul românesc ar avea nevoie de Steaua în Superliga. 

Trebuie să găsească o altă soluție, pentru că nu putem noi să ne batem cu Ministerul Apărării Naționale. Pentru ceea ce înseamnă Steaua, ar fi bine să fie în SuperLiga, dar cu altă formă de organizare. Noi vorbim aici de bugete de sute de milioane de euro. Cred că au 300-400 de milioane de euro

VIDEO. „Cu banii mei să susțin echipa locală?” » Dan Șucu, în dezbaterea club public vs. privat: „Am scos în evidență această anormalitate!”

Mai multe articole de actualitate:

Se lasă de fotbal pentru culturism? » Ștefan Radu, transformare fizică impresionantă
LAZIO
Se lasă de fotbal pentru culturism? » Ștefan Radu, transformare fizică impresionantă
Meciul care a spulberat audiențele TV » Iată cifrele! Câți oameni s-au uitat la FCSB - Farul, CSA Steaua - Dinamo și Craiova - Rapid + A venit și ironia lui MM Stoica
AUDIENȚE
Meciul care a spulberat audiențele TV » Iată cifrele! Câți oameni s-au uitat la FCSB - Farul, CSA Steaua - Dinamo și Craiova - Rapid + A venit și ironia lui MM Stoica

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (50)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  21 Aprilie 2023, 20:20
Postat de alex_1973 pe 21 Aprilie 2023, 12:36

Atâta poți,?Jigniri aduse degeaba.Esti demn de mila.Se vede că ai avut traume,și acum încerci să te descarci pe toată lumea.

Pai nah .. poate asa o sa iti dai seama ca esti un prost .. de fapt o *** .. Dai exemple cu hoti.. si spui ca ar trebui si csa ca si aia fura .. deci hai sa fim hoti cu totii .. eu fac ceva pe steaua la o adica .. ma lupt cu voi deaoarece creati precedent ... intai a fost CSA .. echipa sustinuta de ministerul apararii.. (spuneau al de lacatus si al de balint ca doar csa fac echipa ca ei au istorie .. cand li se spunea ca nu e normal ca ministerele sa aiba echipe) Ia vedeti voi .. dupa csa avem si cs dinamo ? )Deja avem a 2 echipa.... urmeaza ministrul sanatatii .. sri ... toate ministerele sa joace fotbal ... E frumos asa ceva in romania ? Spitalele iau foc si ei vor echipa .. politia este militie dar ei vor fotbal . Armata ?(aici este cel mai tare) noi nu avem armata .... 2 barci si 3 avioane nu inseamna armata .. talpan colonel ?!!.. pitigoiul ala ne reprezinta ? Pai inseamna ca suntem invinsi din start... dar noi platim !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_1973
alex_1973  •  21 Aprilie 2023, 12:36
Postat de ceglumabuna pe 20 Aprilie 2023, 11:54

Saracule prost .. ca tot veni vorba de curci . Esti o curca proasta .... sunt oameni care nu se uita la fotbak . De ce sa platim .. vrei sportul safie ajutat de stat .. da la toti .. ... si atunci poate o sa simti ca fotbalul este un hobby .. lasam privatii sa se joace pe banii lor .. Cel mai rau ma enerveaza scuza strutilor " ca si alte echipe " In loc sa incercam sa le dam afara ... vrem sa facem sa fie normal anormalul ..

Atâta poți,?Jigniri aduse degeaba.Esti demn de mila.Se vede că ai avut traume,și acum încerci să te descarci pe toată lumea.

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  20 Aprilie 2023, 21:24
Postat de Margelatuu pe 20 Aprilie 2023, 00:49

Observ la tine o mare invidie :) Noi (Steaua, Timisoara, Dinamo, Arges ne duelam in B si voi stati in A si ....sunteti doar voi pe Stadion? Am un prieten rapidist, meci de meci se duce pe stadion ..l-am intrebat : "e la fel ca acum 15 ani?" a tacut , a lasat capul in pamant si....Asa ca..bucura-te pentru necazul altuia...ca asta e romanul... :) si spor la derby cu Clinceni / Voluntari / Mioveni si multe altele...In loc sa vreti binele fotbalului RO ...ma rog, tu oricum esti un *** asa ca ce rost mai are ?

Vrea sau nu vrea EdBad binele fotbalului, nu stim noi, dar acest bine nu este conditionat de prezenta lui Dinamo si a Stelei in Liga 1, ele fiind cancerul fotbalului romanesc. Iar remarca referitoare la competitoarele Stelei in liga a 2-a pare sa fie doar caterinca. Cat despre prietenul tau care a lasat capul in jos cand ai intrebat despre ce se intampla pe Giulesti... poate este si el rapidist de conjunctura, nu toata lumea intelege ce se intampla pe stadion. Pe Giulesti e un vulcan la fiecare meci. Peluza canta la fiecare meci, canta si tribunele. Nu exista om fara fular, vin cu steaguri chiar si la tribuna 1.... Poate pe prietenul tau il luase somnul cand ai intrebat de atmosfera si de aia i-a cazut capul... Trezeste-l si mai intraba-l o data! :)

Vezi toate comentariile (50)
Comentează