FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - POLI IAȘI

EXCLUSIV Jucătorii lui Poli Iași vin cu tupeu în Ghencea: „Nu mergem la egal!”

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 16:01 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 16:01

Cătălin Hlistei, vârful de la Poli Iași, a transmis public care este obiectivul echipei din Copou în meciul cu CSA Steaua, sosită deja la București de sâmbătă, pentru a se antrena pe iarbă, nu pe zăpadă ca în nordul țării.

  • CSA Steaua - Poli Iași se joacă marți, de la ora 19:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport
     

Poli Iași a venit la București pentru a-și consolida poziția de lider și a mai face un pas mare către revenirea în Liga 1. Echipa cu cel mai mare buget din eșalonul secund, 2 milioane de euro, a plecat de sâmbătă din Iași pentru a se antrena în Capitală pe terenuri cu iarbă, în condițiile în care liderul ligii secunde s-a antrenat toată săptămâna trecută doar în sală sau pe zăpadă.

Fără eșec în campionat din octombrie 2022, ieșenii au transmis că vin să câștige marți seară, în Ghencea.

VAR, impact uluitor în Liga 1! Cifrele sunt șocante: arbitrii fie sunt legați la ochi, fie sunt foarte slabi
ARBITRAJ
VAR, impact uluitor în Liga 1! Cifrele sunt șocante: arbitrii fie sunt legați la ochi, fie sunt foarte slabi

Jucătorii de la Poli Iași au planuri mari pentru meciul cu CSA Steaua

„Jucăm contra echipei ce-a condus mult timp clasamentul și sperăm să ne întoarcem la Iași cu 3 puncte. De asta am venit la București. Nu mergem la egal, vrem să ne facem jocul nostru și să câștigăm. Mi-aș dori să înscriu și în Ghencea.

Nu ne facem calcule, dar ne dorim să obținem promovarea cât mai repede. Dacă ne culcăm pe o ureche și ne considerăm deja promovați, o să avem probleme", a punctat Cătălin Hlistei, golgheterul moldovenilor.

Ieșenii s-au cazat în weekend la Mogoșoaia, în baza FRF, unde echipa se va antrena inclusiv astăzi. Echipa lui Grozavu se va pregăti în dimineața meciului chiar pe arena din Ghencea, iar miercuri după-amiază va reveni la Iași, cu avionul

7 goluriîn 15 meciuri a reușit Hlistei pentru ieșeni

Din păcate, nu putem controla vremea. S-a abătut potopul asupra Moldovei și, cum terenurile sunt impracticabile, am găsit soluția să venim la București mai devreme. Am o echipă de băieți maturi, ne-am antrenat suficient ca toată lumea să fie aptă la ora jocului.

- Leo Grozavu, antrenor Poli Iași

10 meciurifără eșec a adunat Iașiul, 7 victorii și 3 remize, de la 0-1 cu Slatina, în deplasare

Citește și: 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  10 Aprilie 2023, 17:55

Ma, voi ați jucat la pariuri!Oricum nu vor câștiga niciun meci pe Ghencea, ca le "dă" pe toate, sa întrețină stadionul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează