FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Ultrașii Stelei fac totul pentru a o bloca disputarea meciului FCSB - Dinamo în Ghencea! Jan Pavel anunță: „Oamenii vor să se lege de porți, să are terenul sau să sară pe gazon!”

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 15:10 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 15:39

Avocați din galeria Stelei lucrează deja la documente prin care intenționează să demaște imixtiunea politicului în fotbalul românesc. 

Ultrașii de la CSA Steaua nu s-au împăcat cu ideea că FCSB va juca pe stadionul Ghencea meciul cu Dinamo (Sâmbătă, 22 iulie, 21:30) și sunt gata să ia măsuri pentru a anula decizia MApN.

Jan Pavel, fostul lider al galeriei steliste, anunță că „deja sunt peste 400 de plângeri penale trimise de suporteri la DNA, pentru trafic de influență sau abuz în serviciu împotriva premierului Ciolacu, a Ministerului Apărării și a lui Gigi Becali. Tot ce a făcut PSD-ul, această ciumă roșie care s-a dezlănțuit împotriva Stelei, ne-a unit și mai tare”.

Fost campion cu FCSB, George Țucudean explică ce nu merge la trupa lui Becali: „Uite, cu el s-a bătut la titlu. Un astfel de antrenor îți trebuie”
FCSB
Fost campion cu FCSB, George Țucudean explică ce nu merge la trupa lui Becali: „Uite, cu el s-a bătut la titlu. Un astfel de antrenor îți trebuie”

Ultrașii CSA Steaua nu o vor pe FCSB în Ghencea

El a adăugat: „Am vorbit cu suporteri din toată țara, nu doar din București. Oamenii sunt iritați la maximum. Sunt dispuși să facă orice să nu se joace meciul FCSB- Dinamo în Ghencea. Vor să se lege de porți, să are terenul, să sară pe gazon în timpul jocului. Nu știu ce vor face, dar sunt porniți rău

Poliția a chemat oameni din galerie să-i amenințe că dacă vor face ceva, vor primi direct arest 29 de zile, nu 24 de ore. Ce e cu intimidarea asta, unde trăim?!"

PSD-ul a făcut o mare greșeală. La alegerile pentru Primăria Capitalei, contracandidatul Gabrielei Firea va avea 15.000 de voturi numai de la suporterii Stelei.

- Jan Pavel, fostul lider al galeriei Stelei

Pregătesc plângeri către Parchetul European, UEFA și FIFA

„În peluză avem peste 60 de avocați, care elaborează documente prin care să deconspirăm implicarea politicului în fotbalul românesc. Ăsta nu mai e partid, e mafie!

Totul e pe axa Gabriela Firea- Marcel Ciolacu, cu implicarea secretarului de stat de la Apărare, Eduard Bachide, a cărui soție a fost șefa de cabinet a premierului. O să trimitem plângeri penale la Parchetul European, la UEFA, la FIFA. Nu se poate să lăsăm lucrurile așa!", a mai spus Pavel.

O să înființăm asociații civile. Să vedem ce au făcut primarii PSD prin țară, ce investiții, cine le-a aprobat, cum s-au cheltuit banii. Să afle lumea și organele competente ce fac. O să-i verificăm până în pânzele albe.

L-am verificat pe acest Bachide. A terminat facultatea la Bioterra, n-a făcut nici armata. Ce caută el secretar de stat la Ministerul Apărării?! Plus că mai e administrator la Compania Națională Aeroporturi București SA.

- Jan Pavel, fostul lider al galeriei Stelei

Citește și: 

Victor Pițurcă se revoltă! Nu o vrea pe FCSB în Ghencea: „Nu știu de ce vrei să vii în casa unor oameni care nu te doresc. Nu știu ce vrei să demonstrezi”

Peluza Nord, mesaj de ultimă oră în subiectul momentului: „Vom fi în Ghencea” + Ironii pentru rivalii de la „Sud”: „De ce ne certăm cu fantome?”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (58)
ray51
ray51  •  17 Iulie 2023, 15:42

Nu inteleg deloc atitudinea disperata si vehementa a ultrasilor stelisti. Acel teren este si al meu (un cetatean din Fichitesti). De asemenea este si al lui Matei din Namoloasa, s.a.m.d. Pe noi cine ne intreaba ce parere avem? Ia'n stati deoparte si fiti cuminti. Stadionul trebuie sa produca bani multi si CURATI. Lasati amenintarile si tertipurile si reveniti la sentimente normale, umane. Acolo trebuie sa se joace fotbal de 2 ori pe saptamana si tot nu se va amortiza curand aceasta imensa investitie facuta de stat si nu de clubul Armatei.

Yuri_macel
Yuri_macel  •  14 Iulie 2023, 13:30

N-ar zice: “oamenii vor sa munceasca”. Numai paduchiosi si putori in peluza aia

mirstelistu
mirstelistu  •  14 Iulie 2023, 08:45

Interesant cum incepe articolul, avocati din galerie pai nea pavele acolo sunt golani nu avocati iar despre aia care vor sa are terenul inainte sa se apuce de lucru sa le dea nea costel talpa o fasole la gamela

Vezi toate comentariile (58)
Comentează