FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV DDB pregătește preluarea totală a lui Dinamo! Cât trebuie să îi plătească Șerdean

Dinamo se regrupează după eșecul negocierilor cu „One Tower” și încearcă asaltul final pentru a obține pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean.
Dinamo se regrupează după eșecul negocierilor cu „One Tower” și încearcă asaltul final pentru a obține pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 18:05 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 18:16

Dinamo se regrupează după eșecul negocierilor cu „One Tower” și încearcă asaltul final pentru a obține pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean.

Dinamo va fi nevoită să continue tratativele atât pentru preluarea acțiunilor de la Dorin Șerdean (care nu are forța financiară și nici nu vrea să continue în această postură la club), cât și pentru atragerea de finanțe ca gruparea să existe.

Unde se joacă Dinamo - CSA Steaua. „Câinii” au primit o propunere-șoc
DINAMO
Unde se joacă Dinamo - CSA Steaua. „Câinii” au primit o propunere-șoc

Suflarea dinamovistă a primit o grea lovitură, financiară și psihică, după ce au căzut tratativele cu „One Tower”. Ce va urma mai departe pentru club și pentru fanii furioși, care-și strigă supărarea în mediul online?

Hârtia de la Șerdean

Primul pas ar fi ca oamenii implicați în redresarea clubului Dinamo să valorifice, legal, hârtia de la Șerdean cu valoarea de prevânzare/precontract cu suma de cedare a acțiunilor. Există semnale că programul socios DDB și oamenii de afaceri apropiați acționarului minoritar se vor implica activ pentru a prelua pachetul majoritar de acțiuni de la Șerdean.

Mai exact, DDB și oamenii de afaceri cu simpatii dinamoviste să furnizeze suma dorită de Șerdean, aproximativ 450.000 de euro, plătibili în câteva tranșe și cu diverse clauze, pentru a prelua de la el pachetul de acțiuni. Practic, Dorin Iacob, omul influent în tratativele cu „One Tower” și în a menține relația cu Șerdean, ar avea acel document, rămâne de văzut cum va fi el valorificat.

Varianta Murad

Următorul pas? Având controlul acțiunilor, cei de la club și oficialii DDB vor putea negocia și discuta ei înșiși cu potențialii investitori mai departe. Poate fi reactivată și varianta Mohammad Murad, dar, în privința libanezului, sunt două aspecte:

  1. multimilionarul nu ar fi venit singur, ci alături de un alt grup de investitori, nu ar fi sosit el singur ca acționar majoritar sau patron, ci ca unul dintre finanțatori;
  2. să fie unul dintre sponsorii clubului, așa cum a mai fost în urmă cu doi ani.

Omul de afaceri a fost nemulțumit de faptul că a fost trecut „în spate” de când au început negocierile cu „One Tower”, a ieșit public în câteva rânduri și a atras atenția asupra acestor detalii.

250 de mii de euroeste suma minimă oferită de "One Tower" lui Șerdean, care, inițial, acceptase oferta la finele săptămânii trecute

Murad: „Am găsit o formulă foarte frumoasă”

Mohammad Murad a lăsat loc de noi tratative, chiar dacă a dorit să evidențieze, într-o intervenție la Sport Total FM, că a fost nemulțumit de repoziționarea sa după ce-au demarat discuțiile cu „One Tower”.

„Chiar am fost curios dacă eu ca medic pot să salvez un pacient ca Dinamo. Am găsit o formulă foarte frumoasă, nu doar eu, un număr de oameni de afaceri, unde eu am fost cel mai implicat, am oferit sume importante de bani și număr de acțiuni suficiente încât să putem face un program pe trei ani. Aveam fondurile asigurate, am discutat și cu galeria, au fost foarte amabili, dar, din păcate, după cele 2-3 întâlniri unde am pus totul la punct... 

Noi, miercuri, am ajuns la o concluzie cu Șerdean, a fost de acord cu oferta, și-a venit în simțuri, ca să accepte ultima ofertă de la „One”, dar dincoace s-a închis. Era prea târziu!
- Dorin Iacob

Am dat două telefoane, am întrebat și am aflat lucruri care nu-mi plac deloc. S-a vorbit cu alți investitori, n-aș vrea să le spun numele, au confirmat acest lucru. M-am mirat. Când eu așteptam un răspuns ca să ne apucăm de treabă, să aflu că sunt discuții cu alte companii din România... M-am simțit un pic trădat. M-am dat deoparte ca să-i las pe cei care iau deciziile să facă planul”, a fost reacția lui Murad.

VIDEO Dan Alexa: „Fără un investitor puternic, Dinamo să o ia de la zero!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV S-a încheiat încă un episod din telenovela „Dinamo se vinde”: „Gata! S-au făcut manevre din prostie și rea intenție”

Au fost stabilite data și ora meciului Dinamo - CSA Steaua! „Militarii” au prezentat afișul partidei: „Eternul derby”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (33)
boierasul
boierasul  •  05 Septembrie 2022, 20:11
Postat de istet10 pe 05 Septembrie 2022, 14:26

Pana una alta esti incapabil sa asterni corect in scris cateva randuri.

))

istet10
istet10  •  05 Septembrie 2022, 14:26
Postat de boierasul pe 05 Septembrie 2022, 01:47

))))))))) nu știi tu să numeri cât câștig eu aici))) chiar am râs cu poftă))

Pana una alta esti incapabil sa asterni corect in scris cateva randuri.

boierasul
boierasul  •  05 Septembrie 2022, 01:47
Postat de istet10 pe 04 Septembrie 2022, 21:30

Da saracutul de tine. Argumentul este ceva sublim ... Ba prostalaule, e ceva de lauda ca nu ai fost capabil sa-ti gasesti o slujba foarte bine platita aici si speli vase sau impingi roaba la altii?

))))))))) nu știi tu să numeri cât câștig eu aici))) chiar am râs cu poftă))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează