FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

S-a votat planul de reorganizare la Dinamo, deși Șerdean și Nicolae Badea s-au opus: „Vedem ce se întâmplă pe 24 octombrie”

Dorin Șerdean
Dorin Șerdean

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 11:18 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 11:54

În această dimineață, Adunarea Creditorilor de la Dinamo a aprobat planul de reorganizare modificat. S-au opus cei care pierd cel mai mult prin trecerea Asociației „Peluza Cătălin Hîldan” la comandă.

În această dimineață a avut loc ședința Adunării Creditorilor și s-a aprobat planul de reorganizare modificat, cu prelungirea perioadei de implementare. 

Ședința s-a ținut în această dimineață la sediul RTZ din Capitală, majoritatea voturilor s-au trimis prin corespondență, în prealabil, doar avocații lui Dorin Șerdean și Nicolae Badea au fost prezenți la adunare.

4 episoade șocante cu Gabi Tamaș la Petrolul: „Și-a aruncat colegul de la masă după ce s-a îmbătat tun, apoi căuta să bată antrenorul!”
PETROLUL
4 episoade șocante cu Gabi Tamaș la Petrolul: „Și-a aruncat colegul de la masă după ce s-a îmbătat tun, apoi căuta să bată antrenorul!”

24 octombrie, ziua decisivă pentru planul de reorganizare de la Dinamo

Aceasta întrucât, conform informațiilor GSP.ro, atât Șerdean, cât și Badea s-au opus aprobării acestui plan de reorganizare modificat! 

„Trei din cele patru categorii au votat pentru aprobare, acum așteptăm data de 24 octombrie, extrem de importantă, aprobarea în instanță de către judecătorul sindic. Votul a trecut acum. 

Probabil, vor contesta, cel puțin Șerdean și Badea, să vedem ce va decide judecătorul sindic vizavi de contestații”, au reacționat reprezentanții grupării din Ștefan cel Mare.

2,5milioane de euro este suma totală pe care ar urma să achite Dinamo dacă va fi implentat noul plan de reorganizare modificat

Eu din luna martie am încercat să mă implic cât de mult am putut, din luna martie am încercat să merg şi să vorbesc cu domnii de la RTZ. Ei, pur şi simplu, m-au blocat. Au dat ordonanţă, m-au blocat în procesul cu Dinamo, au comis un abuz. Instanţa mi-a dat dreptate.

L-am căutat pe Zăvăleanu la telefon să discutăm. Avem soluţii. Avem această soluţie, un investitor, şi în momentul de faţă. Nu am tras eu glonţul ăla. Cineva a pus mâna pe puşcă şi a tras un glonţ. Nu pot să stau în faţa glonţului şi să îl prind, că nu sunt ninja. O să vedem ce se va întâmpla pe 24 octombrie

- Dorin Șerdean, acționar majoritar Dinamo, pentru Fanatik

Asociația „Peluza Cătălin Hîldan”, APCH, trece la conducere

Administratorul judiciar al formației SC Dinamo 1948 SA, RTZ & Partners SPRL, a depus pe 21 septembrie, planul de reorganizare modificat către Tribunalul București. Și a solicitat prin „Planul de Reorganizare modificat” conversia creanțelor Asociației Peluza Cătălin Hîldan Dinamo în acțiuni.

Este vorba de sută la sută din 5.830.659 lei, care reprezintă creanță beneficiară a unei cauze de preferință, plus o creanță curentă de 2.776.517 lei, în total 8.607.177 lei. 

Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo devine acționar majoritar cu 99,17 % (20,06 % în prezent), Lotus Perfect Products (societatea adminsitrată de Dorin Șerdean) se „prăbușește” la 0,7558 % (72,87% în prezent), Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo (Dinamo - Badea) ajunge la 0,0729% (7,03% - în prezent), iar Cornel Dinu, la 0,003% (de la 0,0313%).

Nu am blocat pe nimeni. Planul a fost pregătit în timp, dincolo de presiune, am încercat să facem în așa fel încât lucrurile să funcționeze bine, legal.

La Dinamo orice investitor este binevenit, atâta vreme cât are bună credință și, firește, bani. Așa încât chiar îi provocam pe cei care vor atât de tare binele lui Dinamo să vină și să ne surprindă plăcut, cu un extras de cont dolofan.

- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Sub rezerva aprobării planului de reorganizare de către justiție, am deveni primul club deținut într-o formă incipientă de către suporteri. Prin noul plan de reorganizare, reușim să scăpăm pe acționarii-balast de la Dinamo (Lotus Perfect Products, societatea administrată de Dorin Șerdean) și ACSFC Dinamo („Dinamo – Badea”).

- Comunicat DDB, 26 septembrie 2022

Mai multe știri despre Dinamo: 

Gazeta l-a găsit în Danemarca pe jucătorul cu un trofeu și peste 40 de meciuri la Dinamo: „Când au venit spaniolii, am sperat ca situația să se rezolve”

Pe Steliano Filip l-au refuzat, pe Nicolae Badea nu » Dinamo are de plătit peste 10.000 de euro

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (45)
istet10
istet10  •  24 Octombrie 2022, 18:33
Postat de ceaiuri pe 24 Octombrie 2022, 14:50

dar chiar esti ***....

Ce vocabular sarac ai. Invata ce-i cu majusculele, prostanacule!

ceaiuri
ceaiuri  •  24 Octombrie 2022, 14:50
Postat de istet10 pe 23 Octombrie 2022, 22:37

Un bun inceput pt tine ar fi sa realizezi ca esti prost. Pune mana pe carte.

dar chiar esti ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  23 Octombrie 2022, 22:37
Postat de ceaiuri pe 20 Octombrie 2022, 17:59

am inteles,faci parte din *** functionali,citesti dar nu poti intelege...

Un bun inceput pt tine ar fi sa realizezi ca esti prost. Pune mana pe carte.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează