FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA - CSA STEAUA 1-1

Dragoș Militaru, după golul încasat de la Steaua la ultima fază: „N-am cum să fiu mulțumit”

Dragoș Militaru
Dragoș Militaru

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 00:55 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 06:37

Chindia Târgoviște a fost egalată în prelungiri de CSA Steaua, iar meciul care a încheiat prima etapă a ligii secunde s-a terminat 1-1.

Antrenorul dâmbovițenilor, Dragoș Militaru (33 de ani), crede că rezultatul e unul corect având în vedere desfășurarea partidei, dar e nemulțumit de momentul în care echipa sa a încasat golul egalizator.

Dragoș Militaru: „Avem de muncă”

„Așa a fost și în play-off la Dej, cu Steaua, așa și acum, ne-au egalat la ultima fază. Mă așteptam la un meci greu pentru că noi am schimbat toată echipa și probabil am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, chiar în prima etapă.

Până la urmă sunt un pic dezamăgit. Fiind egalat la ultima fază aproape n-am cum să fiu mulțumit. Per ansamblu cred că și ei avut ocazii destul de bune. La prima vedere pare echitabil, dar nu sunt mulțumit, după ce o să revăd meciul poate o să fiu.

Sunt cumva mulțumit de toți băieții care au alergat, s-au luptat, fiind prima oară în această formulă. Am și nemulțumirile mele legate de unele momente din joc. Dar noi am început un drum nou acum o lună și jumătate, e normal să nu fie totul foarte bine din start. Dar pentru asta suntem aici, să muncim mai departe și să îndreptăm lucrurile în fiecare săptămână.

Mă gândesc să facem cât mai multe puncte, să ne îndeplinim obiectivul intermediar, intrarea în play-off, și apoi să vedem ce mai putem face. Avem suficient de muncă. Am văzut mare parte din echipele din această etapă, cred că o să se joace până în ultima rundă, din nou, și o să fie chiar mai echilibrat decât anul trecut”, a spus Militaru după meci.

Este frustrant că am luat gol la ultima fază, suntem puțin supărați, dar ăsta este fotbalul și mergem mai departe. 

Atmosfera este bună, încercăm să facem un grup unit și să ne atingem obiectivul de a ajunge în prima ligă. Lupta nu va fi ușoară, dar noi trebuie să luăm fiecare meci în parte, să dăm tot ce putem și la final să ne bucurăm. 

Mi-am propus să joc cât mai mult și să îmi ajut echipa să marchez cât mai multe goluri până la final și să ajungem în Liga 1 

- Robert Moldoveanu, marcatorul Chindiei

Dragoș Militaru, după golul încasat de la Steaua la ultima fază: „N-am cum să fiu mulțumit”
Robert Moldoveanu, dreapta

Daniel Oprița a dezvăluit care sunt planurile imediate ale Stelei: „Aș face o echipă și mai bună, dar nu-mi permite bugetul” + Ce spune despre dreptul de promovare
CHINDIA - STEAUA 1-1
Daniel Oprița a dezvăluit care sunt planurile imediate ale Stelei: „Aș face o echipă și mai bună, dar nu-mi permite bugetul” + Ce spune despre dreptul de promovare
Fază la limită în Chindia - CSA Steaua » „Militarii” au egalat în minutul 90+7 dintr-o poziție suspectă de ofsaid
CHINDIA - CSA STEAUA 1-1
Fază la limită în Chindia - CSA Steaua » „Militarii” au egalat în minutul 90+7 dintr-o poziție suspectă de ofsaid

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
Alexanderul
Alexanderul  •  09 August 2023, 14:06

Armata romana nu ar trebui sa aiba nici macar o actiune. Asa ar fi fairplay. O echipa care apartine statului roman nu are ce cauta in fotbal. Nu ar fi corect pentru nici un adversar. Nici in liga 2 nu are ca cauta. Toata tara participa la salariile lor. Pentru ce?? Avem o echipa nationala de tot ***. Nu ne mai trebuie una pe care sa o platim tot noi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează