FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - TURRIS 2-3

FC ARGEȘ - TURRIS 3-2 // FOTO Erik Lincar acuză arbitrajul după prima înfrângere cu Turris! S-a plâns pe Facebook + Se gândește să plece

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 15:39

Turris Turnu Măgurele, liderul din Liga 2, a pierdut azi primul meci în Liga 2, 2-3 cu FC Argeș. 

După meci, antrenorul celor de la Turris, Erik Lincar (40 de ani) a acuzat arbitrajul. Tehnicianul a reclamat o poziție de ofsaid la golul victoriei.

„Tușierul e la meci?”, a scris Lincar pe Facebook, postând și o poză cu momentul în care Buhăescu trimite mingea cu capul. 

În poza postată de Lincar, antrenorul reclamă faptul că Vlad Motroc, autorul golului, este în afara jocului în momentul în care Buhăescu a trimis cu capul spre poarta argeșenilor. Faza a fost una la limită, iar reluările nu au putut elucida dacă Motroc era în ofsaid sau nu.

FC ARGEȘ - TURRIS 3-2 // FOTO Erik Lincar acuză arbitrajul după prima înfrângere cu Turris! S-a plâns pe Facebook + Se gândește să plece
Poza postată de Erik Lincar

„Le-am spus şi băieţilor mei: «Cred că nu am făcut noi un joc extraordinar.» Singurul lucru pe care îl vreau e ca arbitri să fie corecţi. Le-am spus de multe ori: «Dacă vrei să arbitraţi, puteţi arbitra foarte curat şi corect»” 
Erik Lincar, la TV Digi Sport 

Se gândește la demisie

Pentru că se simte nedreptățit de arbitraj, Erik Lincar ia serios în calcul și o posibilă demisie. Președintele grupării teleormănene, Mădălin Ioniță, a dezvăluit că antrenorul și-a exprimat această intenție, la finalul partidei cu FC Argeș.

„Am stat de vorbă puţin cu el după meci. Mi-a spus că este supărat şi că ar vrea să plece, dar că o să avem o discuţie săptămâna viitoare, după zilele libere. Nu cred că există vreo problemă, nu ştiu de ce ar lua o astfel de decizie. Pentru acest meci pierdut doar nu-i taie nimeni capul”, a spus Mădălin Ioniţă, potrivit Digi Sport. 

Citește și: 

FC Argeș dă lovitura în prelungiri » Turris, prima înfrângere a sezonului! Toate rezultatele + clasamentul actualizat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
2458688604215152
Octavian Dorobantu  •  29 Septembrie 2019, 19:35

Arbitrii au fost la meci? Dar fundașii au fost la meci?!!! Ce ne agatam noi de orice numai de joc nu, de greșelile fundașilor de orice? Am văzut faze care au fost făcute praf cu VAR cu tot, sta cite 5 min sa dea un verdict! Dacă fundașilor nu le reproșezi greșelilor, dar în schimb când e vorba de arbitrii dezastru, voi ziceți ca sinteti smecheri puneți presiune, data viitoare poate poate...

whiteredarad
whiteredarad  •  29 Septembrie 2019, 13:25

Draga Lincar...posteaza intai momentul centrarioi, acolo se decide daca este offside ! Poate. la unul dintre penalty-uri s-ar putea discuta. Nu cred insa ca daca ii imiti pe Enache sau Edi Iordanescu...faci bine. Echipa ta a mai si fost avantajata...atunci nu ziceai nimic !

2485022028193941
Troy  •  28 Septembrie 2019, 18:43

LIGA 2 · FC ARGEȘ - TURRIS 2-3 ... ce zice titlul ?!? ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează