FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - MIOVENI 2-1

FOTO Nicio etapă fără Ionuț Popa: a primit o carpetă cu Ștefan cel Mare la conferința de presă! Cine i-a dat cadoul inedit

Foto: Radu Romanescu (Arad)
Foto: Radu Romanescu (Arad)

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 20:50

UTA a învins, scor 2-1, în meciul cu CS Mioveni, iar antrenorul arădenilor, Ionuț Popa, a primit un altfel de cadou după meci

Astfel, tehnicianul gazdelor le-a arătat jurnaliștilor prezenți la conferința de presă o carpetă cu Ștefan cel Mare, dăruită de primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

"O pun la colecție. Mai am niște tricouri cu Ștefan cel Mare de la Iași, m-au pus suporterii de acolo lângă Ștefan cel Mare", s-a amuzat cel supranumit "Popică".

Ionuț Popa e în centrul atenției în fiecare săptămână a ligii secunde. Etapa trecută, în mod negativ, după ce și-a alergat un jucător chiar pe teren, Norbert Ianoș, la finalul partidei de la Ploiești cu Petrolul (2-2).

"Îl strângeam de gât, îl omoram, intram la închisoare", a izbucnit antrenorul arădenilor, nemulțumit de atitudinea tânărului său elev. 

Azi, UTA s-a impus cu 2-1 în fața celor de la CS Mioveni (C. Rus 32, 77 / V. Balint 87 - penalty) și a depășit Pandurii în clasament, fiind pe locul 9. Cu toate acestea, e la 12 puncte (27 față de 39) de locul 3, care duce la baraj. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
aius
aius  •  28 Noiembrie 2018, 22:12

Blasfemie!!!Poate,niciun minut fara becali !!!

alfabetta
alfabetta  •  28 Noiembrie 2018, 21:33

Marea Unire doi bădărani "uniţi" , unu din ardeal, unu din moldova.

dblock
dblock  •  28 Noiembrie 2018, 21:31

*** de om Ionut Popa. Nu te plictisesti cu el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează