FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

George Călinţaru, mijlocașul lui Turris, știe unde se va decide promovarea: „UTA poate intra în horă cu celelalte”

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2020 20:34

George Călinţaru (31 de ani), unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la Turris Turnu Măgurele, aşteaptă cu încredere startul în play-off. 

Apărătorul celor de la Turris crede că prima etapă a play-off-ului are o mare însemnătate în lupta pentru promovare. Formația din Teleorman este ultima care se va reuni. Eric Lincar a sunat adunarea la 1 iunie.

„Pe UTA o vedeam deja promovată, acum depinde cum încep. Dacă au câştigat primul meci sunt ca şi promovaţi, dacă nu se întâmplă aşa intră în horă toate celelalte 5 echipe”, a punctat Călinţaru.

„Cred că pentru toate cele şase echipe implicate fiecare meci este ca o adevărată finală. Acum, că s-au înjumătăţit punctele, toate formaţiile au şanse reale la promovare”
- George Călințaru

VIDEO / Viitorul investește în tehnologie anti-COVID-19

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Marketing de excepție în Liga 2 » Produsele comercializate de Petrolul Ploiești

Unul dintre cei mai buni jucători de la FC U Craiova 1948 dezvăluie: „Am avut oferte bune, dar nu mă lasă Mititelu să plec așa ușor”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  24 Mai 2020, 19:37

UTA si Petrolul in A, asta numa de ce s-au "tras sforile"pt ca *** sa promoveze... daca lasau 11 puncte cat e diferenta fata de Mioveni, erau aproape promovati...dar asa "hotii"vor pe altii in liga 1 si i-au injumatatit pe aradeni de puncte ...ca sa-i poata ajunge si Rapidul .....DACA UTA nu promoveaza e clar ca nu e dorita!!!! sper ca UTA si Petrolul 1923 sa fie in Liga 1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează