FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA BUCUREȘTI

Gigi Becali, contre în direct cu Marius Lăcătuș pe tema finanțării Stelei: „Ce e așa greu să înțelegi?” + „Vreau să promoveze CSA, ca să le dau 15-0!”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intrat în contre, în direct la TV, cu Marius Lăcătuș (59 de ani), legenda Stelei, pe tema finanțării CSA Steaua București din banii de la bugetul de stat.
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intrat în contre, în direct la TV, cu Marius Lăcătuș (59 de ani), legenda Stelei, pe tema finanțării CSA Steaua București din banii de la bugetul de stat.

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 21:59 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 23:50

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intrat în contre, în direct la TV, cu Marius Lăcătuș (59 de ani), legenda Stelei, pe tema finanțării CSA Steaua București din banii de la bugetul de stat. 

Latifundiarul din Pipera a spus că este o diferență între o echipă care primește bani de la primărie și alta care primește bani de la un minister, cel al Apărării în cazul Stelei. „Fiara” nu a fost de acord cu argumentele aduse de patronul FCSB, spunând că primăriile dau bani tot de la bugetul de stat, la fel ca ministerele. 

Veste neașteptată venită după 2 ani de chin: „Azi a intrat la joc, încă știe fotbal!”
FCSB
Veste neașteptată venită după 2 ani de chin: „Azi a intrat la joc, încă știe fotbal!”

Gigi Becali, contre cu Marius Lăcătuș pe tema finanțării Stelei: „Nu există în Europa țară în care ministerul să aibă o echipă de fotbal. Noi o să fim primii deștepți“

Mai jos, dialogul integral dintre Gigi Becali și legendarul jucător al trupei din Ghencea, în direct la emisiunea Digi Sport Special. 

  • Gigi Becali: „Nu există în Europa țară în care ministerul să aibă o echipă de fotbal. Noi o să fim primii, că suntem mai deștepți. Primăriile dau bani din banii comunității. Aici vorbim de banii de la buget, e o diferență”
  • Marius Lăcătuș: „Primăriile nu primesc bani de la bugetul de stat? Când se face împărțeala și sunt primarii nemulțumiți, ăia de la PNL sau USR, că PSD-ul ia mai mult decât ceilalți, atunci ce e?”
  • Gigi Becali: „Dăm banii ăia la fotbal? Banii ăia sunt pentru investiții”
  • Marius Lăcătuș: „Dă banii comunității și după aia, cu banii de la bugetul de stat, acoperă celelalte găuri. Ce e așa greu să înțelegi?”
  • Gigi Becali: „Banii de la bugetul de stat sunt dați pentru investiții, nu ca să dea banii la fotbaliști”
  • Marius Lăcătuș: „Exact, și ei dau de la bugetul local la fotbal și cu ceilalți fac investiții în ce au nevoie în comună, în oraș”
  • Gigi Becali: „Păi, da, că așa a stabilit comunitatea. Din banii pe care îi are primăria să dea bani la fotbal”
  • Marius Lăcătuș: „Tu o ții pe a ta, că așa a stabilit comunitatea. Eu ți-am dat un exemplu”
  • Gigi Becali: „Faceți și voi atunci un referendum și vedeți dacă este de acord întreg poporul român, așa cum a stabilit consiliul local să aibă echipă, stabiliți și voi”
  • Marius Lăcătuș: „Nu stabilim noi, stabilește altcineva”
  • Gigi Becali: „Păi, eu știu cum stabilește, dar noi vorbim aiurea acum”
  • Marius Lăcătuș: „Când nu-ți convine ție nu se stabilește bine. Când se stabilește cum îți convinge ție e bine”
  • Gigi Becali: „Cum nu-mi convine mie? Îmi convine mie că am dat 40 de milioane și că am furat sau cum?”

Gigi Becali: „În viața vieților lor nu o să se voteze așa o lege”

Ulterior, Gigi Becali a vorbit și despre demersul lui Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, care a propus dezbaterea în regim de urgență a unor modificări aduse Legii educației fizice și sportului, prin care Steaua ar putea promova în Superliga. Afaceristul este convins că această inițiativă nu va fi votată. 

„În viața vieților lor nu o să se voteze așa o lege. Nu mă deranjează dacă promovează ei, că nu mă interesează. Eu chiar vreau să promoveze, să le dăm 15-0. 

Și ce dacă o să aibă buget mai mare decât al nostru? O să fure din bani, o să vedem anchete deschise de DNA după aia. Când transferă un jucător cu 3 milioane, 500.000 ia antrenorul care-l propune, 100.000 președintele care îl vrea”, spunea Becali, moment în care a intervenit Marius Lăcătuș: „Îl forțează pe el să bage mâna în buzunar”. 

Patronul FCSB a replicat, după care și-a continuat discursul: „Nu am intrat în direct ca să mă cert cu domnul Lăcătuș. Am intrat doar să vă spun niște lucruri. 

Nu am nicio treabă că promovează ăștia, i-am zis-o și lui Meme. Mai bine promovează, că scap de Peluza Sud. Eu vreau să existe echipa asta, să scap de Peluza Sud. Cu ce mă deranjează pe mine că promovează CSA Steaua?”, a mai spus Becali. 

VIDEO. Frica lui Becali pe final de sezon în lupta pentru titlu: „Doar asta mă sperie, cu mine nu e nimeni!”

Citește și: 

Răzvan Burleanu, prima luare de poziție după apariția proiectului „Steaua în A” » O singură certitudine: „Poate juca în Europa!”

Gică Popescu, contre cu Becali și Iordănescu: „Unul a greșit timing-ul, celălalt mi-a cerut scuze” + Dezvăluire-bombă despre ce pregătește Guvernul privind finanțarea cluburilor

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (91)
imgb
imgb  •  22 Aprilie 2023, 01:14

Uitati-va si voi pe fotografia articolului cum arata un campion european si cum arata un campion la oi !...M ?....

imgb
imgb  •  22 Aprilie 2023, 01:11

Hahaha....ce de ''gigisti'' speriati p'acilea !...gata cu manelele flacai..!..STEAUA cea adevarata si DINAMO in divizia ''A'' !....Uitati-va si voi cum suna STEAUA si cum suna... FiCiSiBi ....chiar nu va e rusine ?

NeaGica
NeaGica  •  21 Aprilie 2023, 23:51

Ba *** de la gsp, comentariile lui istet10 de mai jos le vedeti sau va faceti ca sunteti orbi? Nu va deranjeaza cand unul il face prost pe celalalt? Normal ca nu, ca doar ii tine partea ciobanului la țâța caruia suge gesepeul. Ma gandesc ce porci de indivizi pot sa fie acolo la gesepeu sa cenzureze doar pe unii iar pe altii ca tin partea oierului sunt lasati sa zburde in liniste si sa jigneasca pe oricine. Sa ma *** ***. ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează