FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

VIDEO Ilie Dumitrescu, emoționat la inaugurarea noului stadion din Ghencea: „Dacă Henry are statuie la Arsenal, atunci și Lăcătuș merită aici! Mi-a marcat copilăria”

Ilie Dumitrescu (52 de ani) a fost vizibil emoționat la inaugurarea noii arene din Ghencea. +43   FOTO
Ilie Dumitrescu (52 de ani) a fost vizibil emoționat la inaugurarea noii arene din Ghencea.

Articol de , - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 19:14 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 19:56

Ilie Dumitrescu (52 de ani) a fost vizibil emoționat la inaugurarea noii arene din Ghencea. 

„Pentru mine este un moment unic. Aici m-am dezvoltat ca persoană, am trăit cele mai mari satisfacții morale, profesionale și materiale. Am marcat goluri pentru echipa națională, pentru Steaua. Am văzut și tot ceea ce însemnă baza unde eu făceau pregătirea, încă de la 8 ani. Eu sunt un produs 100% al clubului. 

Sunt fericit că am fost alături de cea mai importantă generație din fotbalul românesc. Mândru că am putut să debutez într-un vestiar cu cei mai importanți jucători. Îmi amintesc cum Lăcătuș a venit la margine, iar Iordănescu îi spune «să îl băgăm și pe copilul ăsta. Pe cine să scoatem?. «Păi ies eu», a zis atunci Marius. 

Prima pasă mi-a dat-o Loți Boloni, Tudorel Stoica era sufletul echipei, m-a susținut extraordinar. M-am întâlnit acum cu Bumbescu, l-am văzut și pe Radu II, am stat cu cu Pistol, cu Weissenbacher, l-am văzut și pe Vasile Iordache, dânsul era antrenorul protarilor. 

E un moment extraordinar. Sunt fericit că am venit la inaugurare, este cel mai frumos stadion. Să am numele gravat în această arenă înseamnă că am contribuit și eu cu puțin la acest club, mi-am pus amprenta, am câștigat câteva titluri, Cupa. E echipa care m-a lansat”, a spus Ilie Dumitrescu. 

VIDEO Ilie Dumitrescu: „Lăcătuș trebuie să aibă statuie în Ghencea”

Steaua va retrage astăzi tricoul cu numărul 7, cel făcut celebru de Marius Lăcătuș. Ilie Dumitrescu e de părere că „Fiara” ar trebui să aibă și o statuie în fața stadionului. 

„Lăcătuș este simbolul acestui club. Eu cred că ar trebui să i se facă și o statuie în fața stadionului. Dacă are Henry la Arsenal, atunci și Lăcătuș trebuie să aibă în fața acestui stadion. E un jucător care mi-a marcat copilăria înainte să debutez. Îi scandam numele, apoi am avut șansa să joc cu el. E ceva incredibil”, a sugerat Ilie Dumitrescu. 

VIDEO Legendele Stelei, prezente la inaugurarea noului stadion din Ghencea

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

FOTO CSA Steaua, echipament special la inaugurarea noului stadion! Imagini spectaculoase din interiorul arenei

CSA Steaua - OFK Belgrad » Eveniment special în Ghencea: noua „bijuterie” de 100 de milioane de euro va fi inaugurată

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează