FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA 3-0

Lăcătuș intervine în conflictul Oprița-Talpan: „E în joc imaginea clubului! Cineva trebuie să dea cu pumnul în masă”

Marius Lăcătuș
Marius Lăcătuș

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 23:22 / Actualizat marti, 16 mai 2023 08:59

Legenda stelistă Marius Lăcătuș a oferit o reacție tranșantă după ce a ascultat discursul lui Daniel Oprița de la finalul derby-ului Dinamo - Steaua 3-0. „Fiara” nu s-a poziționat în vreo tabără, l-a taxat atât pe antrenorul „militarilor”, cât și pe juristul clubului.

Eșecul umilitor suferit în fața marii rivale a declanșat o reacție fără precedent a lui Daniel Oprița, care a pus tunurile pe Florin Talpan, pe care-l acuză că l-a sunat să-i ceară demisia și să-l tragă la răspundere pentru jocul echipei. După ce a urmărit ieșirea nervoasă a lui Oprița, Lăcătuș a fost ferm pe poziții. 

Oprița a dat cărțile pe față! Conflict intern la CSA Steaua: „Nu plec eu când vrea Talpan! Pleacă tu! L-am blocat, nu accept să țipe la mine”
DINAMO - CSA STEAUA 3-0
Oprița a dat cărțile pe față! Conflict intern la CSA Steaua: „Nu plec eu când vrea Talpan! Pleacă tu! L-am blocat, nu accept să țipe la mine”

Lăcătuș intervine în conflictul Oprița-Talpan

Cred că nici Oprița, nici Talpan nu sunt în măsură să dea verdicte și să ia hotărâri de acest gen la televizor!. Alții cred că pot face asta. Înțeleg că există un locțiitor al comandatului, vom auzi în curând gândurile pe care le au cei de acolo și ce planuri au pentru viitor. Cred că se poate discuta și cu locțiitorul comandatului. Trebuie mers și discutat.

Probabil că aceste lucruri între Oprița și Talpan durează de ceva vreme, dar nu sunt ei în măsură să ia aceste hotărâri în ceea ce privește viitorul Stelei, nu sunt în măsură să spună: «Rămân, dar să plece Talpan» sau «Rămân, dar să plece Oprița»”, a spus Lăcătuș, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Pe vremuri, dacă ieșeai cu asemenea declarații, plăteai scump! E în joc imaginea clubului! Indiferent de lucrurile pe care le-ai făcut pentru această echipă, nu poți să ai asemenea declarații! Ar fi trebuit să rămână între ei. Sper că cei din club sau chiar cei din Minister, dacă au văzut aceste imagini, să ia unele decizii!

E momentul ca cine va conduce acest club, comandantul care va veni, să dea cu pumnul în masă!

- Marius Lăcătuș

Gabi Balint: „E un club în care nu există un șef!”

Aflat în studio, Gabi Balint, o altă legendă care a susținut proiectul celor de la CSA, a comentat discursul lui Oprița: 

„E un club în care nu există un comandant, un șef care să conducă. Și se întâmpălă lucruri de genul acesta. Fiecare vorbește, se contrează între ei la televizor. Sunt lucruri care mă dor, nu fac decât să dea apă la moară unora”.

VIDEO Oprița a dat cărțile pe față! Conflict intern la CSA Steaua: „Nu plec eu când vrea Talpan!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Scandal la interviuri între jucători: „Cum să zici așa ceva?! Rămâneți toată viața în «B», Balgiule! CSA CLONA, sunteți o clonă, asta nu Steaua!” » Replica lui Lăcătuș a venit imediat

Dinamo e sigură de baraj! Victoria cu CSA Steaua a încins lupta pentru promovarea directă

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (26)
sabostef
sabostef  •  16 Mai 2023, 19:49

Domnul Lăcătuș ar trebui ,în calitatea lui de analist sportiv ce o are în platoul TV, ar trebui sa fie imparțial. Nu sa atace imediat pe oricine se ia de "Steaua". Vorba predecesorului, poate spera la o pensie din partea lui Talpan.... Căruia nu pot sa ii zic domn căci nu este,dar asta e alta discuție. Am observat ca domnul Lăcătuș imediat se aprinde chiar și dacă părerea altei persoane este realista,obiectiva.... Analizați cuvintele domnule Lăcătuș. Ascultați și puneți-vă în locul persoanei care își spune părerea sau off-ul și apoi săriți cu reproșurile. Dacă erați in locul lui Oprița și va îndeplinești de 4 ani obiectivele și erați mințit sau amăgit cum v-ati simti?

Dobermannul
Dobermannul  •  16 Mai 2023, 15:47
Postat de mihaitanase pe 16 Mai 2023, 11:31

Lăcătuș a jucat prin țări civilizate și acolo nu avea comandanți ,avea patroni și din acest motiv ar trebui să militeze pentru sport profesionist .Acolo pe unde a fost el nici poliția și nici armata nu aveau cluburi sportive .Aceste entități pot să facă sport la nivel de unități și garnizoane .El ar trebui să dorească un minusty ,nu un comandant ,care să desființeze sportul profesionist din armată , căci armata are ale treburi ,la fel și poliția .

El militeaza pentru pensia de general.

13Silver
13Silver  •  16 Mai 2023, 14:02

„E un club în care nu există un comandant, un șef care să conducă. Și se întâmpălă lucruri de genul acesta. Fiecare vorbește, se contrează între ei la televizor. Sunt lucruri care mă dor, nu fac decât să dea apă la moară unora”. BAI , SUNTETI NORMALI ? VORBIM DESPRE SPORT SAU DESPRE ARMATA?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează