FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA

Mititelu Jr. a comandat cea mai scumpă șampanie, cu imnul Ligii Campionilor pe fundal: „Cum poți să le pretinzi fotbaliștilor să rămână concentrați pentru ultimele etape când tu faci asta?!”

Adrian Mititelu jr.
Adrian Mititelu jr.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 12:29 / Actualizat luni, 03 mai 2021 12:55

Adrian Mititelu jr., patronul FC U Craiova, a petrecut un weekend de pomină în stațiunea Mamaia, după ce echipa sa a câștigat cu CS Mioveni (4-2) și a făcut un pas mare către promovarea în Liga 1.

Șeful de la FC U Craiova a „evadat” pe litoral în weekend, dar nu a reușit să stea departe de lumina reflectoarelor. Aflat în compania unui grup de prieteni, Mititelu jr. a comandat câteva sticle scumpe de șampanie, care i-au fost aduse cu imnul Ligii Campionilor pe fundal.

Mititelu Jr., spectacol la Mamaia

Mititelu jr. a sărbătorit parcursul bun al echipei sale în play-off-ul de promovare. Cu 4 etape rămase, Craiova este prima, având 7 puncte avans față de primul loc de baraj.

Aseară am auzit că Adrian Mititelu jr. e în Mamaia într-un club, cu șampanii scumpe, sărbătorind o promovare încă neobținută matematic. Comportamentul tipic oltenesc, craiovean, în fotbal. Cum poți, ca proprietar al clubului, să le pretinzi fotbaliștilor să rămână concentrați pentru ultimele etape, să aibă grijă, când tu sărbătorești cu șampanii în public și te etalezi în felul acesta? Toată lumea înțelege că sezonul e terminat. 
- Remus Răureanu, jurnalist GSP, la GSP Live

Mai multe știri din Liga 2:

Eugen Trică, după ce FC U Craiova s-a dus la 7 puncte de locul 3: „Încă nu am realizat nimic!”

Mirel Rădoi, apariție extravagantă în play-off-ul Ligii 2! A venit la meci cu un bolid de peste 200.000 euro

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  03 Mai 2021, 19:53
Postat de univ_craiova1 pe 03 Mai 2021, 13:31

Pentru ca fc u Craiova e în faliment jesepe dar uitam adevărul! I a sa le spuneți pe nume fcu 1948 est sa vedeți ca nu o sa mai facă asa.

Știința e pe primul loc în liga 2a! PSDistule. Clona lui olguța e o echipă cu alt palmares și alte valori. Verifică Site-ul UEFA dacă nu crezi. Până una alta conform acțiunilor UEFA în alte cazuri( vezi Parma) palmaresul este dat echipelor ce își reiau activitatea sportivă după faliment. Upss! ce răi sunt cei de la FIFA și UEFA că nu face ce dictează PSD...

1948
1948  •  03 Mai 2021, 20:14

domnul ziarist de gesepeu nu intelege ca datoria jucatorilor este sa se gandeasca si sa se concentreze pe realizarea obiectivului si nu pe ce face unul sau altul. PT ASTA SUNT PLATITI, domnuuu ziarist si nu sa stea cu ochii pe unul sau altul.E atat de simplu, domnu ziarist.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  03 Mai 2021, 20:01
Postat de amadeus2021 pe 03 Mai 2021, 17:28

Dacă omul a comandat șampania și a platit-o, foarte bine. Banii lui, viața lui. Fascinant este că Dl. Raureanu "a auzit" lucrurile pe care infiereaza cu mânie proletară! Personaje de calibrul celor din familia Mititelu sunt din abundența în peisajul cotidian. De ce să fie mediatizate? Sunt exemple de urmat? Condamnarea la anonimat e cea mai grea pentru exemplul de față!

Subscriu. Dar trăiți în România! țara în care e mai importantă bârfa decât acțiunile concrete. E mai șic să se vorbească despre copilul ăsta decât să se analizeze ”la sânge” liga 2a. De exemplu. Mă intresa mai mult să știu date statistice despre portarul de 18 ani al Științei, despre un mijlocaș cu nume maghiar de la Mioveni, jucători ce par buni. Dar sunt în liga 2a.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează