FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă, după al doilea meci la Dinamo: „Nu are rost să spun ce am găsit aici”

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 13:37 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 14:34

După a doua victorie în două amicale la Dinamo, 1-0 azi cu SC Popești Leordeni (Liga 3), Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor”, a vorbit despre ce urmează pentru echipa lui.

Noul tehnician al lui Dinamo spune că are nevoie de timp pentru a duce clubul pe drumul dorit de fani. În plus, antrenorul cere transferuri, dorindu-și mai mulți jucători cu experiență.

VIDEO Ovidiu Burcă cere mai multe transferuri la Dinamo

„Mă bucur că azi nu am luat gol. E important să începem de la o bună organizare. Începem să arătăm ceva, dar suntem departe de forma pe care mi-o doresc. Din păcate, timpul e scurt.

Lucrurile sunt așa cum le știam. Acum nu are rost să spun ce am găsit aici. Dar simt că lucrurile se mișcă în direcția bună. Trebuie să construim încet, cu liniște și răbdare.

Trebuie să-i resuscitez pe jucători. Nu sunt blazați, dar nu se simt bine știind că au retrogradat. Simt că își doresc să readucă Dinamo în elita fotbalului românesc. Pas cu pas, trebuie să aducem lucrurile pe un drum normal.

În prejma echipei sunt jucători de perspectivă, dar au nevoie de timp. E nevoie de întăriri. Avem jucători puțini pe care ne putem baza la ora asta. Știu că cei din conducere sunt în discuții. 

Nu e ușor să aduci jucători, pentru că lumea e speriată de instabilitatea de la club. E o mândrie să îmbraci tricoul lui Dinamo și sunt convins că sunt jucători care-și doresc să vină”, a spus Ovidiu Burcă după meci.

Buhăescu este unul dintre cei mai prolifici jucători din Liga 2. E un transfer bun. Are caracteristicile pe care mi le doresc 

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Citește și: 

Antrenorul lui Dinamo anunță despărțirea de jucătorul cu 39 de meciuri în Liga 1: „Subiect închis” + Alt fotbalist e în „depresie” și vrea să plece!

Au uitat de „țeapa” de acum 3 ani » „Câinii” îl cheamă iar în acționariat pe omul care a picat „testul de dinamovist”! Răspunsul afaceristului

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  27 Iulie 2022, 22:38

Nu-i graba

istet10
istet10  •  27 Iulie 2022, 18:19

"Dar simt că lucrurile se mișcă în direcția bună. Trebuie să construim încet, cu liniște și răbdare." Cu viteza asta vor ei sa promoveze?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close