FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - TURRIS 0-0

RAPID - TURRIS 0-0 // Erik Lincar recunoaște că i-a înjurat pe suporterii adverși: „Nu e posibil să te scuipe și să arunce cu bani în tine!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 11:29

Erik Lincar (41 de ani), antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, a vorbit despre incidentele petrecute în timpul meciului cu Rapid (0-0).

Acuzat de Daniel Pancu, antrenorul gazdelor, că i-a înjurat pe fanii Rapidului, Lincar a afirmat că vina aparține organizatorilor.

E adevărat, n-am mai rezistat. Dar aici toată vina a fost a organizării. Nu e posibil ca suporterii Rapidului să stea la un metru de tine, să te scuipe, să arunce cu bani în tine și nimeni să nu zică nimic. Sau înainte de începerea meciului să lovească acoperișul băncii de rezerve.

Problema la Voluntari e că spectatorii sunt la un metru. Pe vechiul Giulești n-aveam treabă, că erau undeva sus, dar aici sunt la un metru, îți dau o palmă și peste cap dacă e. Și la Chiajna a fost la fel! Acolo au și spart acoperișul, ne scuipau prin acoperiș", a spus Lincar, la TV Digi Sport.

„A doua repriză, este adevărat, după ce i-a atenționat observatorul sau cine i-a atenționat au fost cuminți. Dar în prima repriză e inuman să fii sub o asemenea presiune. A doua repriză au știut să se comporte și frumos, dar în prima repriză a fost nebunie” - Erik Lincar, antrenor Turris

Erik Lincar: „Am jucat mai slab în a doua repriză”

VEZI ȘI:

Liga 2, etapa #22 // Pas greșit pentru Rapid în lupta pentru promovare: giuleștenii au remizat cu Turris într-un meci tensionat » Clasamentul actualizat și rezultatele

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Februarie 2020, 18:44
Postat de emil1986 pe 26 Februarie 2020, 14:00

Saracu Lincar, el nu stia ca suporterii echipei decedate sunt specialisti in flegme, aruncat cu pungi cu urina, brichete etc.

corect,ai pus perfect punctul pe i,sunt primii la asa ceva,ar trebui sa li se dea un premiu si pt cei mai aroganti suporteri,pfff

emil1986
emil1986  •  26 Februarie 2020, 14:00

Saracu Lincar, el nu stia ca suporterii echipei decedate sunt specialisti in flegme, aruncat cu pungi cu urina, brichete etc.

maccsero
maccsero  •  26 Februarie 2020, 12:18

Doar ăia nu vin la meci ca să vadă fotbal, vin ca să scuipe și să înjure. Stadioanele sunt construite ca locuri de defulare pentru derbedei. Scump, dar merită :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează