FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - TURRIS 0-0

RAPID - TURRIS 0-0 // VIDEO Lincar, după meciul tensionat cu Rapid, de la Voluntari: „Bine că suntem teferi!”

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 21:44

Erik Lincar (41 de ani), antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, a vorbit despre remiza obținută de echipa sa în deplasare cu Rapid, scor 0-0.

Partida disputată la Voluntari s-a aprins înainte de pauză, când rapidistul Ionuț Voicu a fost eliminat pentru o intrare agresivă. Fanii giuleștenilor au pornit haosul, au aruncat cu obiecte spre jucătorii lui Turris și au fost la un pas să se „încaiere” cu forțele de ordine

„Nu ne-am ridicat în repriza secundă la nivelul arătat în primele 45 de minute. Chiar le-am spus jucătorilor să fie mai concentrați, să aibă mai multă posesie, dar n-am reușit. Dacă aveam mai mult curaj, trebuie să câștigăm. Lupta pentru locurile 2 și 3 e foarte strânsă, ne-am fi dorit să câștigăm. 

Am îndurat tot „meniul”. Bine că suntem teferi. Fanii Rapidului au fost mult mai liniștiți în repriza secundă. Bine că s-a terminat așa”, a spus Lincar, la finalul partidei disputate la Vountari. 

Vezi și: 

RAPID - TURRIS 0-0 // Daniel Pancu, nemulțumit: „Adversarii noștri au venit montați să provoace!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
emil1986
emil1986  •  26 Februarie 2020, 08:48
Postat de elskar pe 26 Februarie 2020, 08:12

Aparent pentru unii e foarte greu sa se civilizeze si sa nu se mai comporte ca in Evul Mediu

Nu aparent, e pur si simplu evident! Suporterii echipei decedate au ramas cu aceleasi apucaturi primitive, le curge bolsevismul prin vene si nu se pot debrasa de astfel de manifestari.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  26 Februarie 2020, 07:26

fanii echipei patronate de primaria sectorului 1 din bucuresti / PSD ... nu se dezmint . tot cu acelasi comportament au ramas in sange . mare atentie acei sportivi si componenti ai staff'ului tehnic care sunt oaspeti , atentie la cap, pentru ca e posibil sa se trezeasca loviti in cap de ceva aruncat de deasupra bancii....lichide (diferite lichide) sau obiecte contondente sau care pot periclita integritatea corporala a respectivilor oaspeti.

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  26 Februarie 2020, 10:16
Postat de Marian Ghergus pe 26 Februarie 2020, 10:11

In mod concret sunteti doi *** *** plini de frustrare deoarece Rapid joaca cu tribunnele pline intr-o atmosfera de vis! Asa ca ceauseilor, CIOCUL MIC !

Dacă îmi dau cu parerea nu insemna ca sint sovietic. Însă pe stadioanelor moderne se cântă și se aplaudă, asa ca las-o incet ca macane. Mai mergi și tu prin alte parti. Nu fii ridicol . Despre echipă cu pancone antrenor nu zici nimic, ca nu joacă nimic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează