FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

„Va fi lăsată CSA Steaua în Liga 1?” » Dumitru Dragomir e convins că știe ce va decide TAS: „Rețineți ce vă spun!”

Ultrașii din Peluza Sud, susținătorii celor de la CSA Steaua, au protestat miercuri în fața sediului Federației Române de Fotbal.
Ultrașii din Peluza Sud, susținătorii celor de la CSA Steaua, au protestat miercuri în fața sediului Federației Române de Fotbal.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 12:51 / Actualizat joi, 12 mai 2022 13:17

Dumitru Dragomir, 75 de ani, nu crede în șansele CSA Steaua de a promova în Liga 1 la finalul sezonului.

  • CONTEXT: CSA Steaua va încheia pe locul 4 play-off-ul din Liga 2. „Militarii” vor să dispute un baraj în dublă manșă cu ocupanta poziției a 7-a din play-out-ul Ligii 1, în acest moment Chindia Târgoviște;
  • Conform Legii Sportului, Steaua nu are însă drept de promovare, fiind un club care aparține Ministerului Apărării.

Dumitru Dragomir: „CSA Steaua n-are nicio șansă la TAS”

Steaua, dacă va merge la TAS, nu va avea nici cea mică şansă. Ca lucrurile să fie intrate într-o normalitate pentru ei, trebuia schimbată legea sportului. Reţineţi ce vă spun! 

În clipa de faţă, cluburile de fotbal departamentale nu mai există, cei din conducerea Stelei au greşit pentru că nu s-au gandit mai devreme să facă demersurile de rigoare”, a declarat Dragomir pentru Orange Sport.

Surse GSP: CSA Steaua nu poate obține licența de Liga 1

Surse din cadrul Federației au transmis marți pentru GSP.ro că CSA Steaua nu poate obține licența pentru următorul sezon de Liga 1, chiar dacă vor putea să dispute barajul și să-l câștige:

„Li se va respinge dreptul la licență pe baza articolului privind calitatea solicitantului de licență, articolul 11 din Regulamentul de Licențiere. Ei pot juca barajul, dar, dacă îl câștigă, nu dețin licența și în Liga 1 va juca echipa învinsă.

Pot câștiga barajul, se declară promovată în Liga 1, iar atunci vine întrebarea dacă deține licența. Atunci vor primi răspunsul că nu, clubul nu este o persoană juridică sau societate comercială pe acțiuni, conform Legii Sportului”.

Solicitantul de licenţă poate fi numai un club de fotbal, adică o persoană juridică, care este pe deplin şi exclusiv responsabil de echipele de fotbal ce participă la competiţiile naţionale şi internaţionale şi care este membru afiliat al FRF şi al LPF, după caz. 

Solicitantul de licență pentru participarea la campionatul național Liga I trebuie să fie o persoană juridică organizată ca asociație fără scop patrimonial sau societate comercială pe acțiuni, conform art. 31 din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000
Articolul 11 din Regulamentul de licențiere

VIDEO. Elis Bakaj: „Românii strică fotbalul. Acum sunt două echipe Steaua, două Dinamo, trei Rapid”

Mai multe știri despre CSA Steaua:

Ultrașii Stelei s-au strâns la sediul FRF » Ce mesaj au transmis
Steaua
Ultrașii Stelei s-au strâns la sediul FRF » Ce mesaj au transmis
Exploziv! Șefii Stelei au fost la FRF și spun că vor juca barajul pentru Liga 1: „Ministrul Dîncu a zis să folosim orice cale” + cum blochează venirea FCSB-ului în Ghencea
CSA Steaua
Exploziv! Șefii Stelei au fost la FRF și spun că vor juca barajul pentru Liga 1: „Ministrul Dîncu a zis să folosim orice cale” + cum blochează venirea FCSB-ului în Ghencea

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (116)
mir21
mir21  •  13 Mai 2022, 10:31

Daca comunistii astia de la csa vor fi lasati sa joace barajul, nu mai vorbim de promovare chiar e dus dreacului tot ceea ce inseamna sport in Romania

299003417234335
Lucian Luk  •  13 Mai 2022, 09:02

TALPAN a indus foarte mulți oameni,, suporteri " de bună credință în EROARE. De ce nu spune cum a pornit RĂZBOIUL împotriva lui JIJI pt ca nu i mai dădea bani. A vrut să-l șantajeze cu plângerile penale, ca a furat,, STEAUA". Cum poți sa crezi asemenea prostie când JIJI a salvat echipa. D-zeu este mare și se va face dreptate într-un final. D-zeu sa le de a minte celor ce o au dar nu o folosesc. Uitați-vă la DINAMO, pana nu i va termina nu se vor lăsa. Asa se întâmplă și cu STEAUA zisa a ARMATEI.. STEAUA ADEVĂRATĂ este echipa cumpărată de JIJI. D-ne lumineazale mintea celor ce sunt în întunericul produs de *** TALPAN ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

247011779017446
Stelian Cinca  •  13 Mai 2022, 03:48

Tu când vorbești gândești? Au făcut lucrul asta în 98. Acum vând echipa și peste un an înființează alta. Continuatoarea Stelei e FCSB legal din 98. PS. Sunt Dinamovist, dar adevărul e unul singur, atât Dinamo cât și Steaua erau departamentale și sau privatizat. Vezi ce spune și Gatu.

Vezi toate comentariile (116)
Comentează