FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS - GLORIA BUZĂU

TURRIS - GLORIA BUZĂU // Florin Bratu debutează la noua echipă: „Îi mulțumesc lui Erik Lincar” + Ce se întâmplă cu Cristi Bud

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 09:57

Florin Bratu (39 de ani) debutează pe banca tehnică a echipei Turris Turnu Măgurele contra fostului stelist Ilie Stan (51 de ani), în meciul cu Gloria Buzău, din cadrul etapei a zecea a Ligii 2. 

Fostul antrenor al lui Dinamo s-a declarat mulțumit de ceea ce a găsit la Turnu Măgurele și a ținut să îi mulțumească fostului antrenor, Erik Lincar (41 de ani), pentru munca depusă până acum la Turris.

„Am avut doar câteva zile de pregătire. E un pic dificil, pentru că încerc să iau pulsul, să cunosc jucătorii, echipa, tot ceea ce am găsit aici, însă, sunt încrezător că se poate face treabă. Cel care a fost înaintea mea, Erik Lincar, a lăsat un grup bun și pentru asta îi mulțumesc. Echipa este bine pregătită, iar eu trebuie să întrețin acest lucru și ușor-ușor să îl îmbunătățesc prin metodele și filosofia mea de lucru.

Pot spune că e un privilegiu (n.r. pentru că preia echipa în plin campionat), dar și o responsabilitate foarte mare, pentru că trebuie să păstrăm aceeași linie, să ținem piciorul pe accelerație. Urmează o perioadă cu meciuri extrem de importante, dar am încredere în acest lot de jucători și în ceea ce lucrăm noi ca staff”, a spus Florin Bratu, la Sport Total FM. 

În ceea ce privește situația lui Cristi Bud (34 de ani), jucător care nu mai era dorit la echipă de către fostul antrenor, Florin Bratu a anunțat că acesta va face parte în continuare din lot: „Cristi Bud se antrenează cu echipa, este cu noi și cu siguranță acum sau în meciurile următoare va apărea”.

Florin Bratu revine în Liga 2, de această dată la o echipă din partea superioară a clasamentului, după ce în sezonul trecut a retrogradat cu Aerostar Bacău. Acesta o preia pe Turris de pe primul loc, cu 22 de puncte și un avans de 2 puncte față de CS Mioveni, echipa de pe locul secund care are și un meci mai mult. 

VEZI ȘI:

Nicolae Dică, OUT de la FC Argeș: „S-a umplut paharul, dezamăgirea e mare, n-am avut nicio idee de joc” + Prima reacție a antrenorului 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează