FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

UPDATE VIDEO FC U Craiova 1948 a ridicat trofeul ligii secunde! Fanii, show în fața arenei „Ion Oblemenco”

FOTO: Facebook @FCUniversitateaOFFICIAL
FOTO: Facebook @FCUniversitateaOFFICIAL

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2021 21:42 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 21:42

Fanii celor de la FC U Craiova 1948 sunt pregătiți de sărbătoarea promovării în Liga 1. S-au strâns în centrul orașului și așteaptă finalul disputei cu Dunărea Călărași, pentru a petrece alături de jucători. 

UPDATE 20:30 / Petrecerea s-a mutat în fața arenei „Ion Oblemenco”

Fanii și jucătorii au sărbătorit promovarea în fața arenei „Ion Oblemenco”. Cel mai aclamat nume a fost cel al antrenorului Eugen Trică.

UPDATE 18:55 / FC U Craiova 1948 a primit trofeul de campioană în Liga 2

Dragoș Albu, căpitanul celor de la FC U Craiova și fotbalist aflat în vederile lui Mirel Rădoi pentru turneul olimpic, a ridicat trofeul de campioană al ligii secunde! În tot acest timp, fanii creează un spectacol de zile mari pe esplanada din fața arenei „Ion Oblemenco”.

Fanii lui FC U Craiova, sărbătoare în oraș

Autoritățile din Craiova sunt în stare de alertă. Prima parte a zilei le-a aparținut celor de la CS Universitatea Craiova, care au sărbătorit triumful din Cupa României. Seara este a suporterilor lui FC U Craiova. 

Fanii lui FC U Craiova, show în centrul orașului

Câteva sute de ultrași s-au strâns în centrul Craiovei, unde au dat tonul petrecerii. Suporterii formației patronate de familia Mititelu nu au primit permisiunea de a sărbători chiar pe arena „Ion Oblemenco”, din cauza unor probleme legate de sistemul de ticketing. 

Asta nu îi împiedică să își aștepte favoriții pe esplanada stadionului, imediat după înfruntarea cu Dunărea Călărași. 

VIDEO Ultrașii celor de la FC U Craiova sărbătoresc promovarea în centrul orașului

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Daniel Oprița surprinde în privința șanselor de promovare, după CSA Steaua - Afumați: „Eu trăiesc intens, presiunea e mare”

Rămâne Mihai Iosif la Rapid? „Trec de la emoție la furie! Sunt sigur că patronul îmi va spune în față”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (45)
fanu
fanu  •  23 Mai 2021, 22:57
Postat de danny_l pe 23 Mai 2021, 21:52

Frustrati,ce sa le ceri,astia de la clona sunt culti,nu-s ***,dar sunt alunecosi,fara coloana,lingai,vanduti etc etc,ce sa ceri unora ca ei,echipa lor joaca de ceva ani buni in Liga 1 si sezon de sezon spera sa ia titlul apoi ultimele etape sperantele se naruie,FCU e campioana ligii 2 ,a promovat la pas,a venit din liga 4 ,cum e corect si far-play ,echipa lor, CSU a fost bagata de FRF si partidul de la putere din acel moment,direct in liga 2,abia ati batut o echipa in agonie ,care drumul ei e spre liga 2,ati castigat Cupa cu noroc,daca ati fi avut spiritul Craiovei Maxima ati fi castigat la scor in finala,apropo ,cei 10 ani de contract expira,Rotaru,patronul vostru a spus ca daca nu ia titlul ,se retrage la Bucale,CSA, echipa lui de suflet promoveaza in L2,ce se aude e ca ar dori sa o preia pe CSA Steaua ,daca promoveaza,atunci sa vad pe Badea ,aduce banii lui de-acasa?Nu vad Primaria sa tina echipa de fotbal,daca da,va ajunge ca Dunarea Calarasi,asa ca vedeti-va de echipa voastra de 2 lei,cu jucatori supraevaluati si care merg in loc sa alerge pe teren.Echipa fara trecut,fara viitor.

Omule, atunci cand nu era decat Mititelu de cate ori am avut un loc 3? Sau 4? Sau o finala de Cupa, daramite sa castigam? Nu era si Mititelu in liga 2, odata cu CSU? Si a falimentat odata in plus? Sau nu aveti voie sa vorbiti adevarul , altfel ceilalti dintre "ultrasi", cei dintre voi, va rup capul? Asta e strategia voastra de marketing?! "Veniti cu noi sau va spargem capul"?!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  23 Mai 2021, 22:38

Azi am fost in ambele galerii. CSU are grosul, FCU are putini dar numai smardoi alesi pe spranceana, timpul i-a decantat, a ramas nucleul dur. Interesanta este si media de varsta a ultrasilor celor doua Craiove. Cei de la CSU sunt mai copii, intre 17 si 25 ani sa zic. La FCU media e sensibil mai ridicata as zice intre 25 si 40 ani. Concluzia: Daca in alte orase meseria de jandarm sau de mascat e boierie, astia din Craiova vor avea o meserie tare solicitanta.

2032477083462047
Stanciu Daniel Antonio  •  23 Mai 2021, 21:04

Mor clonatiiiiii!!!!!!ați luat ceaiul de la ora 5?hai la somn ca mâine lucrați la bugetari :)))).NOI SUNTEM AICI ......RUSINE VANDUTILOR

Vezi toate comentariile (45)
Comentează