FOTBAL  »  LIGA 3  »  TURRIS TURNU MAGURELE

Eric Lincar s-a retras oficial oficial în fața lui Mirel Rădoi, Mihai Teja și tuturor oficialilor CFR-ului!

Articol de - Publicat luni, 27 mai 2019 18:48

Unul dintre cele mai atractive momente ale partidei dintre Turris Turnu Măgurele şi FC Hermannstadt 2 Sibiu (9-1) l-a avut în prim plan pe antrenorul echipei gazdă, Eric Lincar.

Acesta a intrat pe teren în minutul 78, anul naşterii sale, în aplauzele generoase al eunei asistenţe de peste 3500 de spectatori.

Lincar a primit şi un cartonaş galben din partea arbitrului după o intrare prin alunecare asupra unui adversar.

„Munca noastră de un sezon a fost încununată de succes. Ne aşteaptă un sezon următor, la alt nivel, extrem de pretenţios. Ne vom face bine temele din toate punctele de vedere”, a precizat Eric Lincar.

Campionii de la CFR lângă Turris Turnu Măgurele

Promovarea echipei din Turnu Măgurele în eşalonul secund al fotbalului românesc a fost salutată şi de reprezentanţii campioanei CFR. Patronul ardelenilor, Neluţu Varga, însoţit de o numeroasă delegaţie din care au făcut parte Daniel Stanciu sau Marius Bilaşco, a ţinut să urmărească ultimul joc al teleormănenilor în Liga a III-a.

Mihai Teja, fostul antrenor al FCSB-ului, prezent şi el la joc, a fost asaltat de spectatorii prezenţi pentru poze şi autografe. S-a aflat la Turnu Măgurele şi Mirel Rădoi, antrenorul echipei naţionale Under 21.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează