FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

FC U CRAIOVA 1948. Adrian Mititelu și-a făcut planul de Liga 1! Buget de 2 milioane de euro, academie și „casting” pentru transferuri: „Cu această ocazie, fac un anunț”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2020 14:22

FC U CRAIOVA 1948. Două milioane de euro este bugetul pe care FC U Craiova îl vrea pentru sezonul următor. Adrian Mititelu stă la pândă și spune că vrea câțiva jucători cu background de Liga 1, fotbaliști care nu se mai simt bine la actualele echipe.

FC U Craiova este cu un pas în Liga a 2-a și Adrian Mititelu pregătește strategia pentru sezonul următor, când bugetul echipei va crește și se vrea promovarea în Liga 1. Așteaptă jucători cu CV-uri interesante, cărora spune că le pregătește salarii bune pentru Liga a 2-a. 

Speră să prindă câțiva jucători de la rivalele din Liga 1. „Am făcut demersurile legale pentru a juca și noi pe Oblemenco. Ce-i drept, acum să și vedem cum va sta treaba cu suporterii, pentru că mă îndoiesc că putem avea fani în tribune curând. Cert e că noi pregătim promovarea în Liga 1. Urmărim deja 20-30 de jucători", a spus Adrian Mititelu pentru GSP.ro.

Adrian Mititelu, „casting” de jucători cu CV

 Patronul celor de la FC U Craiova vrea să "fure" jucători de la rivalele din Liga 1. Așteaptă ca aceștia să îi dea un semnal în momentul în care consideră că viitorul lor nu mai e la clubul de care aparțin. 

„Uite, chiar vreau cu această ocazie să fac un anunț pentru toți jucătorii cu CV-uri, care se simt capabili să ducă o luptă de promovare în Liga 1 și care sunt conștienți de valoarea lor să ne contacteze. Îi așteaptă aici un proiect serios! Vreau jucători de la Liga 1, care simt că nu mai sunt doriți acolo și aici ar fi îmbrățișați. Să nu se înțeleagă că poate veni oricine. Repet, fotbaliști cu CV, jucători interesanți".

Buget pregătit: 2 milioane de euro 

FC U Craiova va beneficia în sezonul viitor de unul dintre cele mai mari bugete din Liga 2, adică 2 milioane de euro. Asta susține Adrian Mititelu și spune că face acest efort pentru ca suporterii să se simtă în siguranță: 

„Bugetul nostru de la anul va fi de 2 milioane de euro. Suporterii pe care Craiova îi are pun o presiune mare, sunt pretențioși, au duble reacții. Te ridică pe brațe la victorii, dar nu acceptă niciun pas greșit. Noi, Dinamo, Rapid nu avem suporteri care acceptă meciuri proaste. Avem toate resursele să-i facem mândri. 

Suntem preocupați să ducem această luptă până la capăt, cel mai bun buget din Liga a 2-a. Dar să nu se înțeleagă că aruncăm cu banii pe fereastră. Nu e un capăt de țară dacă nu vom promova din primul an, dar vreau să fac tot ce pot pentru a nu fi regrete".

Mititelu vrea bază de pregătire

Anul trecut Adrian Mititelu a anunțat că este gata să construiască un stadion nou, în Craiova, pentru ca echipa sa să aibă propria casă. 

Între timp, omul de afaceri susține că s-a apucat de construirea unei baze de pregătire: "Am început construcția, vreau 10 terenuri de antrenament, undeva aproape de zona unde va fi stadionul. 

Planul e ca în toamnă să însămânțăm deja terenurile. Iar în primăvara anului 2021 să fie gata 6 dintre ele. Facem și o academie de fotbal, să arătăm că fotbalul în Craiova are mare viitor. La început construiesc un hotel din materiale mai ușoare, pentru jucători, iar pe termen lung facem din cărămidă. 17 hectare sunt pregătite pentru asta".

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV VIDEO Pancu regretă că nu a dat afară un jucător de la Rapid: „Îi influența și pe ceilalți din jur. Am crezut că mă înșel, dar n-a fost cazul”

VIDEO A apărut tabela pe Ghencea! „Sper că aceste imagini vă încântă” + Noutate absolută: tribună la jumătate și plexiglas pentru a nu obtura biserica

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (31)
161433625322879
Serban Ion  •  28 Aprilie 2020, 17:15

Voi ati observat ceva..Nebuni sunt imuni la coronavirus..Si in general la multe alte boli..De asta nu se mai fac ei bine..Sistemul lor imunitar le apara organismul în general dar nu dezvoltă anticorpi si ptr creierul lor dus cu pluta..Si nici medicatia nu ii mai ajuta..Poate mananca vreun chinez un liliac *** si porneste vreo pandemie de coronavirus nebun in toata lumea..Atunci sa vedeti distractie..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

echilibrat
echilibrat  •  28 Aprilie 2020, 16:19
Postat de kordell pe 28 Aprilie 2020, 16:04

Adevarata U Craiova pentru hateri .

Ca si cum unul dintre fostii finantatori de la Dinamo din ultimii 30 de ani isi face un SRL de la zero, din senin, si aia e Dinamo. Sa fim seriosi. Brandul, stema, imnul - tot ce inseamna identitate sint la Univesritatea Craiova, echipa de liga 1.

ucv1948
ucv1948  •  28 Aprilie 2020, 17:26

Omule, esti pe legale grav de tot .... si asta de vreo 15 ani de zile .... multa vorba si nimic concret.. . . . Ce ai reusit tu ca si "patron" de club de fotbal sunt doua retrogadari , o dezafiliere si un faliment. Si inca mai sunt uni care mai asculta prostiile tale . Incredibil !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează