FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

FCSB nici nu poate visa! Numărul abonamentelor vândute de Steaua: "S-au dat înainte să fie tipărite!" + S-a schimbat stadionul pe care va juca

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 18:58

Secția de fotbal a celor de la CSA Steaua și-a reluat în acest an activitatea, iar în sezonul viitor va juca în Liga a 4-a sau a 5-a.

Horia Enache, unul dintre liderii galeriei steliste, apropiat al proiectului Armatei, a anunțat la Radio Sport 1 că cele 1000 de abonamente puse în vânzare de CSA Steaua au fost vândute deja.

"Cele 1000 de abonamente s-au epuizat înainte de a fi tipărite. Au fost cumpărate și de fani din afara țării care nici nu vor fi prezenți la meciuri. Ei vor doar să ajute clubul în acest mod", a declarat Horia Enache.

Spre deosebire de CSA, FCSB nu a mai vândut abonamente de 6 ani de zile. În acest sezon, este singura echipă dintre favoritele la titlu care nu oferă fanilor această opțiune.

Enache spune că CSA Steaua nu-și va juca meciurile nici pe terenul 2 nici pe terenul 5 din Ghencea, ci pe terenul de rugby din același complex: "Au fost mulți suporteri astăzi, 2000. Chiar dacă CSA ne tratează cu mult respect și a anunțat că face tribune la terenul 5 din Ghencea, în această seară vom propune să jucăm în Liga a 4-a pe terenul de rugby, unde sunt peste 4000 de locuri. Va fi afluență mare de spectatori".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (156)
328487644244057
Todea Gheorghe  •  24 Iulie 2017, 21:15

daca nu au fost tiparite abonamentele, ce sa vandut? prostia. STIRE DE ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  24 Iulie 2017, 11:37
Postat de vasglo pe 24 Iulie 2017, 10:16

Ce pacat ca "incultii" aia de la UEFA nu stiu cum sa citeasca o sentinta judecatoreasca din Romania si, mai grav, nu asculta parerile unor "experti" in dreptul sportiv precum @catalynn, @timm si alti frustrati demni de mila!..-:)

Pacat ca esti prostalau. Ti-a explicat Burleanu,dupa inscrierea echipei Steaua in campionat, FRF trece palmaresul in dreptul ei. Apoi trimite o instiintare la UEFA si se face si acolo modificarea.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  24 Iulie 2017, 10:40
Postat de masinameaeata pe 24 Iulie 2017, 09:55

Exista doar Steaua si Fcsb. NU exista CSA Steaua si Fcsb. CSA Steaua exista doar in mintea unor jurnalisti, in realitate exista asa cum a decis ICCJ doar Steaua si atat!

Doar ca "doar Steaua" n-a fost din 47 pana azi!cum s-a schimbat numele se mai schimba...cum s-a schimbat sigla,se mai schimba!

Vezi toate comentariile (156)
Comentează