FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCU CRAIOVA

FCU CRAIOVA // Moment de mândrie pentru echipa lui Adrian Mititelu: Tudor Gheorghe, fotografiat în echipamentul echipei din Liga 3

Tudor Gheorghe // Sursă foto: Facebook FCU Craivoa 1948
Tudor Gheorghe // Sursă foto: Facebook FCU Craivoa 1948

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 23:12

FCU Craiova, formația finanțată de Adrian Mititelu, nu mai are șanse să promoveze în liga secundă, fiind la 9 puncte de Turris Turnu Măgurele cu 5 etape rămase de jucat, dar punctează la capitolul imagine într-un moment în care atenția din oraș e acaparată din ce în ce mai mult de CSU Craiova, clubul din Liga 1.

Marți, pe pagina de Facebook a lui FCU 1948 au apărut două imagini cu celebrul cântăreț și compozitor Tudor Gheorghe (73 de ani). Acesta era îmbrăcat într-un trening cu însemnele echipei din Liga 3. 

Tudor Gheorghe, mare pasionat de fotbal, e un susținător al echipelor din Craiova. În tinerețe, a compus O iubire alb-albastră, unul dintre imnurile echipei vechi, de al cărei palmares istoric sunt străine ambele „Universități” care activează acum în Bănie.  

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (32)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  01 Mai 2019, 00:22
Postat de univ_craiova1 pe 30 Aprilie 2019, 23:39

Iar visați? :)))) ca avea omu trainingul ala gata e de partea lui mititelu? :)) =)) săracilor care sunteți!!!

De unde ai înțeles tu asta? domnule *** ***. Mai lasă la naiba ***. Dacă pierde PSD alegerile! rămâi și fără *** *** și fără echipă. Îți rămâne însă Dragnea și Olguța...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joshua2292
joshua2292  •  01 Mai 2019, 09:00

clona csu s-a infiintat prin manipulare in presa locala cat si prin cumpararea legendelor fotbalului craiovean.

dudelange
dudelange  •  01 Mai 2019, 08:35
Postat de observator_federal pe 01 Mai 2019, 08:17

Cine o fi autorul articolului? Aș vrea să cunosc persoana (o fi fcsbist? așa pare) care într-o singură frază pune atâta venin, venit din resentimente și vechi frustrări legate de Craiova: cică Tudor Gheorghe, în tinerețe (!), a compus "O iubire alb-albastră, unul dintre imnurile echipei vechi" (!), de al cărei palmares istoric sunt străine ambele „Universități” care activează acum în Bănie.(!!!). Bravo nene, dar ai grijă să nu faci ulcer...

Tu esti strain de orice, prostule. Craiova e moarta si ingropata, palmaresul e in sertar la judecatoria Timisoara.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează