FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

Război la Craiova! Marcel Pușcaș iese la atac: „Noi suntem Universitatea și vrem să jucăm pe «Central»! Am oferit bani și am fost refuzați”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 11:34

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova 1948, a vorbit despre situația echipei lui Adrian Mititelu și a criticat faptul că Primăria Craiova nu lasă clubul să joace pe noul „Ion Oblemenco”.

Marcel Pușcaș a spus că FC U Craiova 1948 a făcut cerere să joace pe stadionul „Ion Oblemenco” și că Mititelu ar fi fost dispus să plătească 8.000 de euro pentru chirie, dar a fost refuzată.

„ Am acceptat proiectul Universității Craiova pentru că e vorba despre o echipă de tradiție, cu suporteri, care vrea să revină cât mai repede în Liga 1. Acum avem buget cel puțin de Liga 2 și sper să și promovăm. Adevărul este de partea lui FC Universitatea Craiova. Acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul. Sunt procese pe rol, așa că instanța își va spune cuvântul și va decide cine este Universitatea Craiova! Eu spun însă că Universitatea Craiova suntem noi! Sunt convins de asta.

În tur am jucat la Severin, vom vedea în retur ce vom face. Nu mi se pare normal ca noi să nu jucăm pe stadionul din Craiova. Suporterii vor să-și vadă echipa pe «Central», nu în altă parte. Răspunsul oficial a fost tăcerea. Este și un proces pe rol pe speța asta. Este un bun public. În plus, Primăria Craiova poate fi trasă la răspundere pentru că a refuzat să ia fonduri. Este un bun al comunității.

Noi am dorit să jucăm la Craiova, am oferit și bani, dar nimeni nu ne-a băgat în seamă. Adrian Mititelu a investit în fostul stadion Oblemenco și în baza de pregătire. Nu știu cine la cine e dator. Acum sunt multe procese pe rol și nu știu ce va fi în prinvința întregului cotext”, a declarat Marcel Pușcaș la TV Digi Sport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (38)
1686956948041179
Catana Eugen  •  13 Ianuarie 2019, 14:22

Bai nea Marcele ai îmbătrânit degeaba!Din ce inteleg la dumneata palmaresul are continuitate prin patron.Daca Doamne fereste se intampla ceva cu Mititelu palmaresul merge pe lumea cealaltă!Fosta societate e in faliment iar mititelu este copia fidelă a lui Zambon .....stim cu toti ce s-a întâmplat. Pacat,ai trecut prin fotbalul asta al nostru ca gâscă prin apă!

908074729289300
Radulescu Aurel  •  13 Ianuarie 2019, 14:17

Ce treaba are acest M.Puscas cu fotbalul din Craiova? Iar,daca tot incearca GSP-ul asta sa scoata mereu in fata acesta echipa de cartier(FCU),nu-i mai crede nimeni.O singura echipa are Craiova in fotbalulu romanesc,acesta este CSU,restul ciorba de fasole si gaze multe.

fly_vyp
fly_vyp  •  13 Ianuarie 2019, 15:58

Cineva sa-i spuna domnului Puscas ca, mititelu a investit bani in stadion, fara a putea justifica in vreun fel, desi s-a obligat prin contract ca nu va formula nicio pretentie in acest sens dar si ca s-a folosit foarte mult timp de stadion, fara sa plateasca chirie!!! Mi-ar placea, domnule Puscas. sa-ti vad expresia fetei, atunci cand vei vizualiza fotografiile de la preluarea de catre primarie a cantonamentului de la mititel, sa vezi cu ochii tai investitiile facute de acesta si sa constientizezi cu cine te-ai asociat!! Nu mai bate campii cu toate iesirile tale in presa!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează