FOTBAL  »  LIGA 4  »  DINAMO

FOTO A început scandalul și la Dinamo! Detaliul-surpriză de la meciul echipei lui Badea de azi

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 14:56

CS FC Dinamo s-a impus în primul meci al sezonului din Liga 4, 3-0 cu AFC Victoria, într-o partidă disputată în deplasare.

Dacă suporterii steliști și rapidiști au făcut senzație la meciurile de debut ale favoriților, în Liga 4, echipa înființată în urmă cu câteva săptămâni de Nicolae Badea nu beneficiază de sprijinul fanilor.

Totuși, "câinii" lui Badea au jucat pe piept cu emblema pe care o folosește și Dinamo din Liga 1, echipă finanțată de Ionuț Negoiță. Astfel, așa cum se întâmplă și în cazul Stelei, dar și al Rapidului, confuzia devine tot mai mare. 

Până la acest scandal Dinamo era singurul nume mare din fotbalul românesc care nu fusese atins de vreun scandal. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (117)
demolarii
demolarii  •  02 Septembrie 2017, 17:20

Nu fusese atins de un scandal? Pai la Dinamo e ziua și scandalul după gsp.ro. Cât privește designul cu câini nu e nici un scandal el a fost creat și aparține lui N Badea. E vorba de desenul cu 2 câini lupi, și nu de numele său brandul Dinamo. Echipa de Liga I utilizează acel simbol inca, deoarece titularul de drept e acționar minoritar 7%. Restul e reclama ieftina...

1527160934267499
Radu Vasilescu  •  02 Septembrie 2017, 15:37

Scandalul pe care vă scremeți să- l ,, naşteți,, este doar în mintea VOASTRĂ de ,, meseriaşi,, ai barajului! Sunteți penibil cu invențiile, bârfele, minciunile voastre grosolan, doar - doar veți vinde 2_3 numere in plus din hârtia VOASTRĂ igienică!

zecs93
zecs93  •  02 Septembrie 2017, 15:55
Postat de randoom_._ pe 02 Septembrie 2017, 15:50

pai vrea sa puna mana pe stadionul stefan cel mare. atata tot. dar asta se poate intampla,numai daca se desfiinteaza dinamo. daca voi nu mai existati,poate sa faca badea mall in locul stadionului si toata lumea este fericita. bancruta frauduloasa tot de la omul lui badea,infiltrat in echipa manageriala a lui negoitza a inceput.

pr9999stalau esti baa, pai lu badea i-au luat stadion, ce mall sa mai faca, inca odata te-am umilit si se vede ca prostia iti iese prin pori :))))))

Vezi toate comentariile (117)
Comentează