FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA STEAUA ARE PALMARESUL // Ionel Ganea, derapaj rasist îngrozitor despre scandalul de la Steaua: „E o țigănie foarte mare. Când Talpan mânca la VIP, îi plăcea, nu?”

Intenția lui Ionel Ganea de a comenta scandalul dintre FCSB și CSA Steaua s-a transformat într-un derapaj rasist regretabil // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Intenția lui Ionel Ganea de a comenta scandalul dintre FCSB și CSA Steaua s-a transformat într-un derapaj rasist regretabil // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 23:30

Ionel Ganea (45 de ani) fostul jucător al lui Dinamo, Rapid și al echipei naționale, a fost protagonistul unui derapaj rasist sâmbătă seara, atunci când jurnaliștii l-au pus să comenteze scandalul dintre CSA Steaua și FCSB, cel în urma căruia echipa lui Gigi Becali a pierdut palmaresul din 1947 până-n 2003. 

„Părerea mea e că e o ţigănie foarte mare. Când domnul Talpan stătea şi mânca acolo la masă la vip, când era cu Steaua, îi plăcea, nu? Şi acum s-a găsit el să ce? Uitaţi-vă că nicăieri în lume şi în Europa nu există aşa ceva. În primul rând, CSA nu a avut activitate. Ei au făcut activitatea asta ca să demonstreze că au şi ei activitat”, a declarat Ionel Ganea, potrivit TV Telekom Sport. 

Ionel Ganea face referire la o fotografie din trecut, în care Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, omul care a pregătit cu minuțiozitate deposedarea lui Gigi Becali de marcă și palmares, apare alături de Viorel Păunescu în loja „bătrânului” stadion Ghencea.

Gigi Becali, 61 de ani, patronul FCSB, a suferit vineri o înfrângere dură: Instanța a decis că CSA Steaua deține palmaresul echipei de fotbal de la înființare, în 1947, până în 2003Detalii pe larg, AICI!

Vezi și: FOTO Florin Talpan, derapaj după victoria obținută de CSA Steaua: a trimis jurnaliștilor mesaje obscene anti-Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (54)
geogeo
geogeo  •  07 Iulie 2019, 08:31
Postat de catalynn pe 07 Iulie 2019, 04:34

Corect! Iar absolut toate cluburile trebuie sa ia atitudine și sa ceara retrogradarea acestui club ciobănesc înscris ILEGAL in locul Stelelei direct in L1 acum 16 ani! In subsidiar, parererile unui Ganea nu interesează pe absolut nimeni, ce contează este sentința data de Tribunal!

Si tu ar trebui sa fii retrogradat la frustrati iremediabili...

qwerty007
qwerty007  •  07 Iulie 2019, 03:53

....cel în urma căruia echipa lui Gigi Becali a pierdut palmaresul din 1947 până-n 2003. .....Deci a fost fraudulos cap de serie in Europa,deci trebuie sa plateasca in frunte cu federatia corupta !

2386559648071425
Oliver Pavel  •  07 Iulie 2019, 00:14

Îngrozitor. Un mic nimic de la GSP a făcut o știre. Rasism. Fugi pe câmp. Vin și câinii.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează