FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Scandal la Liga a 4-a cu CSA Steaua în prim plan! O rivală din campionat acuză: "Abia apoi ne-am dat seama de ce"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 00:35

CSA Steaua a învins-o pe Carmen București cu 3-0 pe teren propriu, iar formația oaspete are șanse mici de a mai juca în play-off, fiind pe locul 6. 

Oaspeții acuză faptul că steliștii nu le-au permis să filmeze meciul și atacă dur maniera de arbitraj, crezând că totul a fost premeditat. 

"Astazi meciul s-a incheiat cu un rezultat nefavorabil pentru noi, însă nu poate șterge ceea ce am realizat în acest an. Mulțumiri speciale firmei de paza, care nu a permis filmarea meciului, nici macar de către presă acreditată. De-abia după ce am observat maniera de arbitraj, am inteles de ce", anunță Carmen București pe pagina de Facebook.

1

scoruri

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
adyy25
adyy25  •  14 Mai 2018, 08:59

La ce te astepti de la o echipa ce face parte din structurile Ministerului Apararii. Pai e obiectiv militar acolo si de asta nu e voie filmarea.

sl_dealmagro
sl_dealmagro  •  14 Mai 2018, 12:33

iar au iesit ziaristii de casa la scris si pasaricile frustrate la comentat? Muriti, mah, de ciuda? Plangeti in perna? Iar pierde tatuca voastra inca un campionat? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lucghencea
lucghencea  •  14 Mai 2018, 12:16

Am uitat sa mentionez ca inclusiv pentru filmarea in mediul online se cer bani multi de la AMFB si nu se poate filma nici pe televiziunea clubului online din cauza costurilor mari suplimentare .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close