FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Verdictul Comisiei în privința contestației lui Talpan împotriva Rapidului » Scandal în sală!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 18:26

Florin Talpan a contestat dreptul de joc al câtorva fotbaliști de la Academia Rapid înaintea meciului direct pierdut de CSA Steaua, scor 0-2: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge. Azi, Comisiile de la AMFB au dat verdictul: contestația juristului CSA a fost respinsă!

Decizia nu e una definitivă, iar reprezentanții CSA Steaua pot face recurs. În cazul în care vor avea câștig de cauză la apel, steliștii vor câștiga cu 3-0 la masa verde meciul cu Academia Rapid, care a decis echipa pentru barajul de promovare.  

Hotărârea l-a enervat peste măsură pe Talpan, care a avut o reacție nervoasă în sala de comisie de la AMFB. Sursele GSP.ro informează că acesta s-a răstit la cei prezenți, în special la Paul Mincu, juristul Ligii Profesioniste. 

Talpan a cerut Comisiei să-i fie prezentate integral toate contractele jucătorilor de la Academia Rapid, însă nu a primit informațiile cerute, fiindu-i arătate doar primele pagini ale contractelor solicitate. Din nou, juristul CSA Steaua a reacționat agresiv, răstindu-se la cei prezenți. 

 

"Dacă vorbim despre sportivitate, trebuia ca și noi, CSA Steaua, să luăm cinci jucători de la alte echipe și să joace pentru noi. Ne gândim și la o instanță din străinătate. Sunt convins că vom promova în Liga a 3-a" Florin Talpan, jurist CSA Steaua, în urmă cu o zi

  • Rapid a câștigat play-off-ul pentru Liga a 4-a și va juca baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. CSA Steaua a terminat pe locul 2 sezonul.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (208)
104343947122875
Anton Pan  •  06 Iunie 2018, 18:47

Delirul soldatului sovietic atinge noi culmi, nu are limite! MApN si cazarma sa sovietica-CSA il tolerează si încurajează in demersurile sale nătângi iar grobienii gregari din ciurda peluza sud aplauda entuziasmați orice tâmpenie a idolului lor de plastelina, caporalul asa zis jurist si mare dinamovist!

cris4co
cris4co  •  06 Iunie 2018, 21:38

Steaua Armatei se vrea in locu Stelei Ciobanesti...da prin faptele sale nu se dovedeste cu nimic mai breaza ca cea din Liga 1. Cu aceasi smecherie procedeaza si armata...este nou nascuta dar la fel de necinstita. Când si-au ales jucatorii de ce nu si-au luat si unii mai invarsta dar cu experienta,intocmai ca Rapidu? Pai NU,bine inteles! Si-a luat numai tineri, ce armata nu poate sa vanda jucatori ca Gigi? Ce armata nu se poate auto finanta? Acum CIUCIU Performanta,CIUCIU Viitor.Sa vedem sezonu viitor in liga a 4-a cati suporteri mai aduna daca nu mai are DUSMAN Rapidu?!

observator_federal
observator_federal  •  06 Iunie 2018, 19:43
Postat de ucv1948 pe 06 Iunie 2018, 19:08

Rusine Armatei Romane pentru ca se presteaza la un asa scandal !!!! Armata Romana ar trebui sa aiba alte preocupari , mult mai importante , decat o echipa de fotbal ....

Am impresia că dacă Tălpan va săpa mai adânc în stilul de lucru al AMFB (așa-i zice?), vom fi surprinși de câte nereguli și ce echilibristică între lege și regulamente de tot felul există la nivelurile inferioare de organizare ale fotbalului nostru. Asta spre deosebire de eșaloanele superioare, adică LPF și FRF, unde improvizații și nereguli nu s-au produs și nici nu se vor face în veci... Dacă Tălpan ar ajunge șef la DNA, ar deveni la modă sloganul "Costa Rica pământ românesc"!

Vezi toate comentariile (208)
Comentează