FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Mitriță, lămuriri despre retragerea de la echipa națională: „N-am zis niciodată asta”

Alex Mitriță
Alex Mitriță

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 19:09 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 19:24

Alex Mitriță (27 de ani), extrema de la Al-Raen, a declarat că nu vrea să se retragă de la echipa națională.

În iunie, după înfrângerea României cu Muntenegru, scor 0-2, Mitriță i-ar fi anunțat pe cei din staff-ul echipei că nu vrea să mai dea curs convocărilor. În acest el a anunțat că va răspunde pozitiv dacă va fi convocat în viitor.

Mircea Lucescu, reacție violentă în direct: „Sunt tot felul de ratați și agresivi!”
DINAMO KIEV
Mircea Lucescu, reacție violentă în direct: „Sunt tot felul de ratați și agresivi!”

Mitriță nu vrea să se retragă de la națională

N-am zis niciodată că mă retrag de la echipa naţională. Profit de ocazie şi anunţ că voi veni la reprezentativa României oricând voi fi chemat”, a spus Alex Mitriță, potrivit Antena Sport.

Împrumutat în această vară de Al-Raen, echipa lui Marius Șumudică, de la New York City, Mitriță a vorbit și despre acest transfer.

„Este un nou capitol în viața mea. Nu voi fi singur la echipă, știu că am fost și în Arabia dată trecută și nu mi-a fost ușor. Nu am avut pe nimeni, dar acum este și Silviu (n.r. - Lung Jr.) cu mine, o să fie mult mai bine.

Reveneam la Craiova din alte puncte, pentru că era o perioadă scurtă, trebuia să revin. După aceea trebuia să mă întorc în America, unde eram în plin campionat și era foarte greu să mă întorc. 

Dar nu depinde numai de Craiova, știți foarte bine că mă duceam cu sufletul. Sunt multe la mijloc, aparțin încă de New York și nu am fost singurul care a luat decizia”, a mai declarat Mitriță, conform sursei menționate.

Citește și:

Rapid a anunțat al doilea transfer al zilei, după cel al lui Dugandzic » Noul jucător ar putea debuta cu FCSB

Imaginea de la Saburtalo - FCSB care l-a revoltat pe Panduru: „M-am speriat! E urât rău”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
observator_federal
observator_federal  •  23 Iulie 2022, 08:40

Se mai schimbă conducerile tehnice la Naională, doar "sursele din anturajul Naționalei" rămân neschimbate... deocamdată... Un individ care face legătura intre echipa reprezentativă și presă este de pildă Andrei Vochin, și nu m-aș mira ca acuzele insidioase cu tentă moralizatoare care l-au vizat pe Mitriță și în trecut, și tot în momente delicate ale relației lui cu New York City FC, să vină dinspre personajul cu ascensiune inexplicabilă în FRF (dar recunoscut ca "stelist" de rit nou - memorabilă propunerea lui ca titlul de campioană să nu se mai acorde! făcută în anul tranșării "originale" a campionatului între Craiova și Cluj prin tot felul de artificii marca LPF/ FRF/ servicii).

pErsanu02
pErsanu02  •  22 Iulie 2022, 22:37

Sa te retragi la nationala ca fiind un Mutu , Chivu , Popescu , Hagi , Dumitrescu , Belodedici , Prodan , Munteanu si lista poate continua ... cand ii aud pe astia ca se retrag si ei abia prind echipa printr-un fotbal mediocru ma pufneste rasu. L-am vazut pe Mitrita la nationala cat isi da sufletul , daca va mai fi chemat e de tot rasul. E ca si cum l-ai aduce pe Budescu , cum il vedeau specialistii ... titular de drept. Mare jucator si asta , sa ai tricoul asigurat la echipa nationala implica mult mai mult ... dar in fine.

1.fcu
1.fcu  •  22 Iulie 2022, 22:23

Iar ***? Ba voi n aveti ce sa scrieti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează