FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

Anamaria Prodan a dezvăluit ce mesaj i-a scris lui Nicolae Stanciu, chiar în timpul meciului cu Andorra: „Eram cu telefonul în mână”

Anamaria Prodan și Nicolae Stanciu colaborează de mult timp +39   FOTO
Anamaria Prodan și Nicolae Stanciu colaborează de mult timp

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 18:28 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 19:10

A doua zi după România - Andorra 4-0, Anamaria Prodan a dezvăluit ce mesaj i-a scris lui Nicolae Stanciu, fotbalist pe care-l impresariază, chiar în momentul în care căpitanul „tricolorilor” se pregătea să execute lovitura liberă din care a rezultat golul de 1-0.

Liderul primei reprezentative a continuat și cu Andorra forma excelentă pe care o traversează în această toamnă. Decisiv cu Kosovo, luna trecută, cu evoluții apreciate la noul club - Damac - „decarul” primei reprezentative a fost „motorul” echipei și duminică seara. 

Golul de 1-0 a fost unul de autor: șut cu dreptul din lovitură liberă, în vinclu, la colțul scurt.

„Noi, românii, ne dăm la gioale între noi!” » Sprijin vocal pentru Iordănescu și „tricolori”: „Au parte de critici subiective”
ROMÂNIA
„Noi, românii, ne dăm la gioale între noi!” » Sprijin vocal pentru Iordănescu și „tricolori”: „Au parte de critici subiective”

Anamaria Prodan, la superlativ despre Nicolae Stanciu: „Rar o să se mai nască un așa fotbalist”

Agentul fotbalistului de 30 de ani, Anamaria Prodan, a dezvăluit după meci că a simțit că Stanciu va scutura plasa în momentul în care mijlocașul și-a asumat executarea loviturii libere.

Eram cu telefonul în mână când a luat mingea (n.r. - pentru a executa) şi i-am scris «Felicitări!». Ştiam că o să dea gol înainte să şuteze. Fabulos! Stanciu e fabulos. Rar o să se mai nască un aşa fotbalist!”, a spus Anamaria Prodan, potrivit as.ro.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce mesaj i-a scris lui Nicolae Stanciu, chiar în timpul meciului cu Andorra: „Eram cu telefonul în mână”
Anamaria Prodan și Nicolae Stanciu colaborează de mult timp, iar agentul nu ratează niciun moment pentru a-i face lobby jucătorului său

Nicolae Stanciu: „Încerc să-i surprind pe portari, am vorbit cu ei la antrenamente”

Nicolae Stanciu a vorbit despre „secretul” său și de ce crede că are sorți de izbândă în astfel de momente statice: 

„Am în carieră foarte multe goluri marcate din lovituri libere, vreo 5-6 din acea poziție. Încerc să-i surprind pe portari, am vorbit cu ei la antrenamente și știu că sunt puțini care se așteaptă să dau la poartă de acolo. 

Mă bucur și pentru Ianis, și pentru Coman că au marcat, își doreau asta. Copiii au fost minunați! A fost incredibil, nu ne auzeam între noi nici la încălzire. Vreau să le mulțumesc că au venit. Victoria aceasta e pentru ei", a spus Stanciu, după victoria cu Andorra din preliminarii. 

Temporar suntem pe primul loc, dar nu s-a schimbat nimic, suntem aceiași. E același drum, știm unde vrem să ajungem, știm ce avem de făcut. Așteptăm luna noiembrie, să vedem unde vom juca.

- Nicolae Stanciu

VIDEO Reacția micilor „tricolori” din galerie la „eurogolul” marcat de Nicolae Stanciu

Citește și alte știri de actualitate: 

„Noi, românii, ne dăm la gioale între noi!” » Sprijin vocal pentru Iordănescu și „tricolori”: „Au parte de critici subiective”

Dorinel Munteanu, mesaj pentru „tricolori”: „Să batem Israel și să sărbătorim cu Elveția calificarea”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  17 Octombrie 2023, 09:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mondo
Mondo  •  16 Octombrie 2023, 22:06

"chiar în momentul în care căpitanul „tricolorilor” se pregătea să execute lovitura liberă" - greu de crezut asa de multa lipsa de profesionism. GSP nu are nevoie de ziaristi, Becali, Dragomir, MM, si Prodanca sint totul. Apropos cred ca Prodanca si Alibec sa imbraca de la aceiasi firma de prost gust.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  16 Octombrie 2023, 20:28

Poate va interesează ce făceam eu când scriam acest mesaj

Vezi toate comentariile (5)
Comentează