FOTBAL  »  NATIONALA  »  INEDIT

VIDEO + FOTO Acum au publicat imaginile » Ritualul lui Anghel Iordănescu la România - Elveția și cine a sărit să-l pupe la final

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 10:04 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 10:49

Anghel Iordănescu, selecționerul care a dus România la ultimul turneu final, în 2016, a trăit la cote maxime partida cu Elveția, 1-0.

La fel ca meciul cu Andorra (4-0), dar și ca atunci când era antrenor, Iordănescu senior a cerut ajutor Divin pentru ca naționala condusă de fiul său să câștige meciul și astfel să termine grupa pe locul 1.

FOTO. Cum a trăit Anghel Iordănescu meciul România - Elveția

+17 FOTO

Fostul antrenor a văzut meciul din tribuna oficială, fiind încadrat de Vasile Dîncu și Miodrag Belodedici.

De-a lungul partidei, Iordănescu a fost filmat de Prima Sport cum a ținut în permanență 6 iconițe în mână, pe care le-a sărutat de mai multe ori pe parcursul meciului.

După golul marcat de Denis Alibec (50), Iordănescu s-a descătușat. A sărit de pe scaun și a sărbătorit alături de cei din jurul lui. 

S-a luat în brațe cu senatorul Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, a bătut palma cu președintele Răzvan Burleanu și s-a îmbrățișat cu Mihai Stoichiță, care l-a sărutat pe cap.

Anghel Iordănescu l-a trimis în „misiune” pe Edi: „În cele 7 luni rămase trebuie să caute în permanență”

În perspectiva turneului final de anul viitor, fostul selecționer Anghel Iordănescu spune că actualul antrenor al naționalei, fiul lui, Edi, trebuie să completeze lotul cu 5 sau 6 jucători care să creeze o concurență benefică.

„Aș vrea, prin intermediul dumneavoastră, deși iar o să intru în conflict cu el, să-i spun că de abia de acum încolo, în cele 7 luni rămase până la turneul final, trebuie să caute în permanență și să aducă la echipa națională încă 5-6 jucători.

Trebuie să-i caute, să-i descopere și să-i redescopere, să-i inventeze sau să-i reinventeze. Este nevoie de acești jucători noi, care să contribuie la competiție în interiorul lotului”, a transmis Anghel Iordănescu.

VIDEO Familia Iordănescu la microfoanele jurnaliștilor după ce România încheie grupa pe primul loc

Citește și:

„400 de euro de la Ianis!” » Dedicație specială la petrecerea de calificare: „Nu știu ce v-a făcut Hagi...”

Au apărut primele cote la câștigarea EURO » Cum se compară România cu coloșii continentului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
roman.daco
roman.daco  •  23 Noiembrie 2023, 16:55

N-am răbdare să caut în articol răspunsul la întrebarea din titlu... cumva la final a sărit din mâna lui să-l pupe vreo iconiță făcătoare de minuni?

paolo12
paolo12  •  23 Noiembrie 2023, 12:19

Este lipsa de bun simt sa publici imaginile cu iconitele alea. A dat vreun tun Prima Sport? Vai de mama lor...

maistorkokir
maistorkokir  •  23 Noiembrie 2023, 11:17

Tata Puiu are toate motivele sa pupe sute de iconite de dimineata pana seara. Edi fiul, a avut noroc si la tragerea la sorti si cu tragedia din Israel provocata de Hamas.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează