FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA

VIDEO EXCLUSIV Claudiu Niculescu a comparat cele două naționale la GSP Live: „Dacă România ar fi FCSB, Ucraina ar fi Manchester United”

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2024 15:41 / Actualizat luni, 17 iunie 2024 16:07

Claudiu Niculescu și Leo Grozavu, invitații lui Alex Barbu la o ediție specială de GSP Live, dedicată partidei dintre România și Ucraina, au analizat întâlnirea de pe Allianz Arena.

Cei doi tehnicieni sunt reticenți privind șansele „tricolorilor” cu selecționata lui Serghiy Rebrov, însă susțin că fotbalul oferă oportunități nebănuite, iar elevii lui Edi Iordănescu pot produce surpriza.

VIDEO. România - FCSB. Ucraina - Arsenal / Manchester United. Comparație inedită în studio-ul GSP Live

„Nu este o diferență precum cea dintre FCSB și Real Madrid. Este vorba de echipe naționale, nu putem compara cu echipele de club. La nivel de selecționate, pot surveni surprize”, a spus Leo Grozavu, fostul tehnician de la Botoșani, Sepsi sau Poli Iași.

„În condițiile în care România ar fi FCSB, Ucraina ar fi Arsenal sau poate Manchester United, dar cea din prezent. Cam asta ar fi diferența”, a completat și Claudiu Niculescu

„Debutul este foarte important. Nu trebuie să mizăm doar pe partida cu Slovacia”

„Este foarte important acest debut, un rezultat favorabil ne poate oferi un moral excelent. Dacă pierzi cu Ucraina și Belgia, nu știi dacă mai ai starea necesară pentru a câștiga în ultima etapă a fazei grupelor. Suntem o echipă mai puțin experimentată, avem nevoie de un rezultat pozitiv azi. Un punct ne-ar da un ascendent moral fantastic.

Nu poți avea așteptări de la partida cu Slovacia, în cazul în care pierdem în primele două. Victoriile aduc victorii. Încrederea unui rezultat pozitiv poate produce energii nebănuite, e foarte important acest joc, reiterez”, a transmis Leo Grozavu.

„Nu putem avea zero puncte la momentul partidei cu Slovacia. Vii după două eșecuri... trebuie să scoatem minim un punct astăzi, însă să sperăm la victorie, este obligatoriu! Pentru siguranță, pentru șansa locului trei, trebuie să obținem minim un punct în aceste două prime partide”, a spus și „Lunetistul”.

VIDEO. Corespondență GSP de la Munchen. Atmosfera pe Allianz Arena, cu doar câteva zeci de minute înainte primului fluier al partidei

Citește și:

Ungurii sunt cu ochii pe meciul României de la Euro! Cum îi putem ajuta să se califice în „optimi”
Euro 2024
Ungurii sunt cu ochii pe meciul României de la Euro! Cum îi putem ajuta să se califice în „optimi”
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”
Euro 2024
„Cel mai atractiv joc din grupă!” » Ucrainenii surprind și dau pronosticul neașteptat la România - Slovacia: „Nu se pot opri”

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (2)
dr.jivago
dr.jivago  •  17 Iunie 2024, 17:31

Domnilor, spuneti-mi si mie, ce cauta băietul asta, hagi pe iarba? Firav, habarnist, dezorientat , bezmetic, lenes , mai aresteaza si toate mingile… dar , mai grav, e ca strica ritmul de joc al echipei…

VanBasten2000
VanBasten2000  •  17 Iunie 2024, 15:51

Daca Romania ar fi fcsb, Ucraina ar fi Silkeborg.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează