FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Comunicatul FRF l-a scos din minți pe Florin Prunea! Reacție vehemntă + acuze dure: "Vom avea alt președinte la FRF! Cu banii ăștia ce a făcut?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 14:11

Florin Prunea a ieșit la atac după comunicatul celor de la FRF, care au de gând să schimbe componența Comitetului Executiv. Președintele celor de la CSM Poli Iași a ieșit la atac și îl desființează pe Răzvan Burleanu. 

"Nu e nimic de comentat, sunt măsuri electorale, dar de ce îi este frică, nu o să scape. Din martie vom avea un alt președinte care o să așeze lucrurile pe un făgaș normal și care o să redea fotbalul celor care se pricep și celor care îl iubesc.

Suntem în an electoral, e clar că problemele financiare de la Federație se acutizează. E bine că nu s-a reușit această învrăjbire a familiei fotbalului. Legal această măsură nu poate fi pusă în practică.

Niciun club nu o că plătească atunci când o să vină termenul pentru că nu e în regulă. Nu este o pierdere această decizie. Cluburile din liga a doua ar putea să benficieze de mult mai multe lucuri, la fel și cele din liga a treia.

A venit vremea ca toată lumea să aibă o reacție foarte vehementă, a venit momentul să punem piciorul în prag. Dacă nu facem nimic n-avem de ce să stăm acolo, nu mai este Ligă profesionistă. Oricum stăteam cam degeaba pe acolo pentru că părerea cluburilor din Liga 1 nu contează. Oamenii nu pot fi prostiți pentru că își cam dau seama despre ce este vorba.

Fondurile care vin de la UEFA n-au fost cheltuite pentru cluburi și așteptăm explicații. S-a primit un milion de euro pentru dezvoltarea fotbalului, dar nu știu la noi cât la sută se duc la așa ceva", a zis Florin Prunea la TV Dolce Sport.

Citește și: Burleanu a început mașinațiunile pentru alegerile din 2018! Vrea să restructureze Comitetul Executiv! Prunea sau Argăseală OUT

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează