FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Cosmin Contra îi răspunde la obiect lui Nicolae Dică: "A fost acțiunea trecută. Am hotărât că am nevoie de alți jucători pe poziția lui"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 16:39

Cosmin Contra a motivat convocarea unui singur jucător de la FCSB, Romario Benzar, la prima reprezentativă a României. 

"Ceilalţi jucători care au fost cu mine în permanenţă la naţională, Bălaşa şi Pintilii, sunt accidentaţi. Tănase a fost acţiunea trecută, asta am hotărât că am nevoie de alţi jucători sau alt tip de jucători pe acele poziţii, deci asta nu înseamnă că pe viitor dacă vor fi în formă alţi jucători, nu pot face pasul spre naţională.

Acei jucători care au fost cu mine, dacă erau valizi, erau cu mine şi acum, pentru că au dat randament extraordinar, dar sunt accidentaţi", a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Justificarea lui Cosmin Contra vine după ce înaintea derby-ului cu Dinamo, Nicolae Dică a pasat responsabilitatea convocării unui singur jucător de la FCSB către selecționer: "Nu spuneați că avem cel mai bun lot? Întrebați-l pe Cosmin de ce e convocat un singur jucător".

Vezi și: EURO 2020 primește o veste înfiorătoare de la Comisia Europeană » De ce primim doar jumătate din bani de la UE + când ar trebui finalizată magistrala 6

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
knuty
knuty  •  12 Noiembrie 2018, 19:15

*** Contra a facut VARZA din Nationala !!!!!O sa pelece RUSINOS !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  12 Noiembrie 2018, 17:46

E multe rebuturi la nationala...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close