FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

Cum a trăit Gică Hagi prestația lui Ianis Hagi în Israel - România: „Sunt fericit că e pe teren. A trecut printr-o perioadă grea”

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 08:24 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 10:25

Gică Hagi, managerul de la Farul, a vorbit despre fiul său, Ianis (24 de ani), care a marcat al doilea gol al „tricolorilor” în meciul cu Israel, 2-1.

Mijlocașul ofensiv împrumutat de Rangers la Farul a punctat la 1-1, reușind să netezească drumul elevilor lui Edi Iordănescu spre EURO 2024. La două zile după meci, Gică Hagi a povestit cum a trăit partida și ce înseamnă pentru Ianis, care a revenit după un an de pauză, acest gol.

Imagini de colecție de la precedentele prezențe ale României la Euro » 5 turnee finale, o SINGURĂ victorie în 16 meciuri
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Imagini de colecție de la precedentele prezențe ale României la Euro » 5 turnee finale, o SINGURĂ victorie în 16 meciuri

Cum a trăit Gică Hagi golul marcat de Ianis Hagi în Israel - România

„Eu mă bucur pentru că Ianis pentru că a trecut peste un an foarte greu. Să revii după 12 luni de accidentări... A muncit foarte mult. Cred că e pe drumul cel bun. 

Se simte mai bine în fiecare meci, fizic arată bine. E bucuria noastră și suntem fericiți pe teren. Asta ne dorim. Să fie sănătos. În rest, știm ce e capabil. Uneori îi iese, alteori mai puțin. E un jucător pe care îl cunoaștem. El m-a sunat după meci.

Pentru Ianis sunt fericit că e pe teren. A trecut printr-o perioadă grea. Ajunge unde era înainte de accidentare, adică într-o formă bună. A contribuit cât a putut pentru această calificare.

O să merg la meciul cu Elveția. Pentru Ianis va fi o motivație în plus. El reacționează foarte bine la acest tip de presiune, îi place să câștige, absoarbe presiunea foarte bine. Îi plac meciurile grele”, a spus Gică Hagi la OrangeSport.

Era visul jucătorilor. De mici au visat să ajungă acolo. A fost o provocare pentru toată lumea. S-a văzut la fiecare meci că echipa naţională a arătat că e un grup, că jucătorii sunt fericiţi, că au un entuziasm mai mare. Se gândeau numai la această calificare. A fost o presiune enormă pentru ei şi bravo lor. Eu sunt fericit că-mi fac un concediu în Germania, la vară. 

- Gică Hagi

VIDEO Edward Iordănescu: „Echipa națională a scris istorie! Au fost și momente foarte dificile în acest drum”

Citește și: 

George Pușcaș e inevitabil » Top 5 curiozități despre unul dintre „tricolorii” momentului

Ilie Dumitrescu, impresionat de un nume-surpriză din „națională”: „Dacă era și sclipitor cu mingea la picior, era la Milan!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
dorelus
dorelus  •  20 Noiembrie 2023, 13:48

Dragilor jurnaliști chiar nu vă mai opriți cu odele la adresa acestei familii de prost gust? Dacă Ianis ar fi lovit bara, asa cum a făcut-o Denis, la golul lui Pușcaș ați fi vorbit mai mult de șutul lui decât de golul lui Pușcaș, ați fi amintit doar că a îndeplinit o formalitate si că fiul regelui are meritul golului,greșesc? Ianis a fost unul dintre cei mai slabi (dacă nu cel mai slab) din prima repriza, schimbarea lui era logica, golul a fost foarte important,dară opriți odele, este chiar jenant ce faceți...

fabulos
fabulos  •  20 Noiembrie 2023, 12:28

"Uneori îi iese, alteori mai puțin". ''Alteori'' asta e mai mereu! Si atunci intervine parintele sa ne spuna ca nu e adevarat ceea ce vedem. Alaturi de el apar imediat jurnalistii impartiali. :))) :)))

parachioara5
parachioara5  •  20 Noiembrie 2023, 11:27

Vladimir Screciu este cel mai bun fotbalist din lot dar pe el presa bucuresteana nu l promoveaza ...scriu despre Yannis o imitatie de fotbalist care rateaza cu poarta goala si da un gol inutil la 20 de meciuri ...ar doua goluri in cupa Spaniei ...absolut inutile ca si cel din meciul cu Israel

Vezi toate comentariile (5)
Comentează