FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA

Dănuț Lupu, atac virulent la Prunea după conflictul cu Ilie Dumitrescu: „Lasă-i pe ăia titulari să vorbească. Pe tine te-a mandatat cineva să vorbești în numele Generației de Aur?”

Dănuț Lupu
Dănuț Lupu

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 17:42 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 18:17

Dănuț Lupu (54 de ani), fost jucător la Dinamo și echipa națională, a comentat conflictul dintre Florin Prunea (53) și Ilie Dumitrescu (52), doi dintre membrii „Generației de Aur”, izbucnit după ce FRF i-a propus lui Gică Hagi (56) să devină selecționer.

Lupu i-a luat partea lui Ilie Dumitrescu și l-a atacat pe Prunea pentru declarațiile făcute la adresa fostului lor coleg.

Dezbaterea zilei, 22 noiembrie » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale? „Boloni și Dan Petrescu au foarte multe argumente” vs. „Edi Iordănescu e potrivit”
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 22 noiembrie » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale? „Boloni și Dan Petrescu au foarte multe argumente” vs. „Edi Iordănescu e potrivit”

„Ilie Dumitrescu a demonstrat că este un mare domn în dialogul cu Prunea. Păi, băi Florine, ce voiai tu să facă Ilie? Ce ți se umfla așa vena? Dacă îl ataca pe Burleanu era fratele tău? Era bine? Toată lumea știe că ai boală pe Burleanu, dar dacă îți dă un post pe la FRF să vezi ce cuminte ești tu.

Păi, ai uitat ce făceați voi, tu cu Lupescu? Cât circ ați făcut în stradă împotriva lui Mircea Sandu? Iar după ce ați primit posturi la FRF, mielușei. Tu vorbești de caracterul lui Ilie? Tocmai tu? Ilie a refuzat post de la Burleanu, dar tu ai refuzat postul de la Mircea Sandu? Ilie nu a mințit cu nimic și a spus exact cum au stat lucrurile. 

Ai ajuns tu să îl tragi la răspundere pe Ilie? Băiatul ăsta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în meciul cu Argentina, un fost mare fotbalist al Stelei și internațional, iar tu așa vorbești cu el? Așa vorbești cu fostul tău coleg de națională?”, a declarat Dănuț Lupu potrivit Prosport.

Dănuț Lupu: „Tu în numele cui vorbești?”

Dar, te întreb eu pe tine ceva, tu în numele cui vorbești? Pe tine te-a mandatat cineva să vorbești în numele Generației de Aur? Ai acordul de la cineva să ieși și să tot vorbești, că de Ilie am văzut că te-ai luat. Lasă-i pe alții să vorbească, Florine. Lasă-i pe ăia titulari. 

Pe Stelea, Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu, Petrescu, Belodedici, Răducioiu. Lasă-i pe ăia să vorbească și nu mai învrăjbi tu lumea împotriva lui Burleanu, că Ilie nu a greșit cu nimic. 

De ani de zile tot alimentezi conflicte între Generația de Aur și Răzvan. Iar, dacă tu te iei de Ilie, ca să nu vorbească în numele Generației de Aur, păi tu în numele cui vorbești? Lasă-l pe Gică Hagi să vorbească, are tot dreptul. Ai ajuns tu avocatul generației de câțiva ani și nu știm noi?”, a mai spus Lupu pentru sursa citată.

Citește alte știri de actualitate:

Încă o dată cel mai slab! Starul FCSB-ului are cifre horror în ultima lună: „Ceva nu i-a convenit”

Iftime îi răspunde lui Cârțu: „Oameni orbiți de scenarii. Dacă n-ai minte în cap...”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (19)
chronic_6_0
chronic_6_0  •  23 Noiembrie 2021, 11:03

Respect Lupu!

loko1
loko1  •  23 Noiembrie 2021, 07:15

Asa e la mai multe pahare consumate .Uita ca la golul lui Anderson a sarit pentru fotografie artistica.Cel putin Gica Popescu care nu a facut presing si a lasat sa centreze nestingherit tace.

mordi
mordi  •  23 Noiembrie 2021, 00:59

Lupule, ti-a dat si tie Burleanu ceva la pachet? ca se pare ca-i cam tii trena. Prunea o avea el boala sau nu pe *** ala de la frf dar nu asta conteaza, conteaza ca *** ne duce pe copca si da, eu in locul lui ilie nici nu pronuntam numele sinecuristului catastrofic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează