FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA LA EURO 2024

CORESPONDENȚĂ DIN HAMBURG Din Germania, Edi Iordănescu a vorbit despre contractul său cu FRF și a anunțat obiectivul României la Euro 2024: „Procesul să continue”

Edi Iordănescu / Sursă foto: Facebook@ Federația Română de Fotbal
Edi Iordănescu / Sursă foto: Facebook@ Federația Română de Fotbal

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 21:52 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 23:58

Edi Iordănescu, selecționerul României, a vorbit, imediat după ce naționala și-a aflat adversarele de la EURO 2024, despre o temă de interes în fotbalul nostru: cea legată de contractul său și drumul pe care-l va alege după Europeanul din Germania. Iordănescu jr. a numit și obiectivul „tricolorilor” la turneul final. 

- Finalul preliminariilor a fost bun, cu echilibru în joc, cu agresivitate, cu pericol creat, dar au fost momente când jocul nu a funcționat atât de bine. Ce te gândești să schimbi? Ai vrea ca jocul să aibă mai multă siguranță sau mai mult spectacol? 
Îmi doresc foarte mult echilibru în joc, la nivelul ăsta nu poți face față dacă nu ești echilibrat din toate punctele de vedere. E un subiect complex. Ce pot să spun e că am fost fericit bineînțeles că ne-am împlinit obiectivul și într-o manieră pe care nu știu cine o anticipa, dar la fel de fericit am fost că ne-am ridicat nivelul. Comparativ cu Liga Națiunilor, am făcut un pas important în față din multe puncte de vedere. Pentru a ne atinge această dorință de a ieși din grupă trebuie să mai facem un pas. Timpul va fi principalul inamic, dar deja am construit o bază, o fundație, și sunt sigur că ne putem însuși multe elemente într-un timp mai scurt. Sunt lucruri pe care trebuie să le mai corectăm, să le îmbunătățim, să le definim.

Edi Iordănescu, mesaj radical pentru „tricolori”: „Așteptările au crescut, trebuie să trecem la nivelul următor!”
ROMÂNIA LA EURO 2024
Edi Iordănescu, mesaj radical pentru „tricolori”: „Așteptările au crescut, trebuie să trecem la nivelul următor!”

Edi Iordănescu: „Contractul meu s-a prelungit odată cu îndeplinirea obiectivului. Sincer, ultimul meu gând merge spre ce se întâmplă după Euro”

- Legat de contract, ai spus că vei lua decizia după Euro. E o grupă care îți dă încrederea că ai putea continua după Euro? 
- Contractul meu s-a prelungit odată cu îndeplinirea obiectivului. Sincer, ultimul meu gând merge spre ce se întâmplă după Euro. Gândurile mele merg total spre procesul de pregătire pe care urmează să-l facem pentru a ajunge cât mai bine și competitiv la turneu, asta înseamnă să avem băieții importanți sănătoși și cu meciuri în picioare. Și să facem performanță. Să ieșim din grupă ar fi ceva fantastic, am încredere în asta, dacă nu aveam nu mai eram acum aici. Am convingerea că împreună cu românii noștri din tribune putem face lucruri extraordinare. Dar nu va fi ușor. Ce va fi... După Euro, vom trage linie, vom analiza, vom vedea ce perspective sunt și cu siguranță vom lua decizia și pentru contractul meu.

- Care e obiectivul tău pentru Euro? 
- Cu siguranță, să ieșim din grupă să fie un prim pas. După aceea, vedem, ne așezăm, reanalizăm, vedem perspectiva. Dar hai să o luăm pas cu pas, așa cum am făcut până acum. Pași mici, siguri, corecți, iar procesul nostru să continue.

Românii să vină alături de naționala lor. Naționala lor a început să-i convingă că are valoare și că are potențial. Ei au reacționat, au răspuns prezent. Îi așteptăm alături de noi la Euro și împreună putem scrie istorie. Hai, România! 

- Edi Iordănescu, primul mesaj după tragerea la sorți, în exclusivitate pentru GSP.ro

VIDEO Edi Iordănescu, prima reacție după aflarea grupei: „Românii să vină alături de noi!”

Citește și alte știri despre naționala României:

Edi Iordănescu, mesaj pe GSP.ro imediat după tragerea la sorți » Ce a transmis selecționerul

Programul României la Euro 2024 » Când și cu cine jucăm în grupe + pe cine putem înfrunta în „optimi”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
mariussumerian
mariussumerian  •  03 Decembrie 2023, 23:45

Pai, Vardy... Trăiască România Liberă! Trăiască Armenia Libera! Știu că ești de partea noastră!

VardyParty
VardyParty  •  03 Decembrie 2023, 15:12
Postat de mariussumerian pe 03 Decembrie 2023, 00:24

Tu uită-te la Belgia ta care există! Noi credem în Naționala noastră care (încă) nu exista! (e o parafraza, bineînțeles)

Daca tot e o parafraza, aș 3bui sa iti zic uita-te la Armenia ta care yedste.

Mihai771
Mihai771  •  03 Decembrie 2023, 07:06

Daca e crestin adevarat cu frica de Dumnezeu odata ce ai pus mina pe ea , o iei acasa! Vorba lu ' Alecsandri, pardon Alexandre Duma tatal sau fiul "Dupa 30 de ani "1994-2024 , se aliniara planetele vericule!!!! Au cistigat oparitii aia de greci in 2004, noi ce avem...avem portari , avem aparare, avem atac, oleaca de bataie stim, daca se imbolnaveste si Mbape de un cartonita , avem Romania in finala! Forzza Ragazzi si chiar meritati pensii speciale! Sa fim si noi niste Peaky Blinders ai Europei!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează