FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV S-au terminat negocierile de la Roma! Ce spune Contra despre întoarcerea lui Ștefan Radu la națională

Șansele ca Ștefan Radu să evolueze din nou sub tricolor sunt din ce în ce mai mici
Șansele ca Ștefan Radu să evolueze din nou sub tricolor sunt din ce în ce mai mici

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 13:57

Selecționerul Cosmin Contra a asistat aseară la derby-ul capitolin Roma - Lazio, 2-1, la care Lobonț a fost rezervă la gazde, iar Ștefan Radu s-a numărat printre titulari la oaspeți, fiind înlocuit însă în minutul 77.

Antrenorul naționalei a mers în Cetatea Eternă pentru a încerca să-l readucă printre "tricolori" pe Fane Radu, ieșit din circuit în 2013, când a renunțat să mai vină la reprezentativă.

Contra a explicat pentru GSP întrevederea pe care a avut-o aseară cu fundașul lazial: "Am avut o discuție de vreo 20 de minute cu Ștefan Radu după derby. Era supărat că au pierdut, dar el n-a jucat rău deloc. Am purtat un dialog deschis, am încercat să-l îmbărbătez, am vorbit despre cum se simte la Lazio în sistemul cu trei fundași centrali, i-am spus și că am nevoie de el la națională.

Am încercat să-l conving, dar acum depinde de el ce decizie va lua. I-am spus multe lucruri, dar, sincer, nu cred că sunt mari șanse să se schimbe ceva. Mi-a explicat că au fost la mijloc și niște probleme medicale pe care le-a avut când a venit la lot, s-a accidentat destul de rău".

"Guriță" se află azi la Napoli, unde a discutat deja cu antrenorul Maurizio Sarri, urmând să-l întâlnească și pe căpitanul "tricolorilor", Vlad Chiricheș.

"Am vorbit circa jumătate de ceas cu Sarri, înaintea antrenamentului. Mi-a spus că e foarte mulțumit de Vlad, e un om pe care se bazează, dar concurența e foarte mare în lot. Toată lumea vorbește la superlativ despre Chiricheș. I-am transmis și eu că mi-ar plăcea ca Vlad să joace mai mult. Vom vedea!", a punctat Contra.

Ultima lui bornă în turneul italian va fi la Florența, pentru Ianis Hagi.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (24)
1779502482283942
Emil Nae  •  19 Noiembrie 2017, 15:06

bravo lui ca nu vine el nu face parte din la fagmilia si nu se compromite venind. De ce sa vina sa fie rezerva lui ganea omul lui hagi pe care trebuie sa-l vopseasca pritenul lui contra pentru a-l vinde . S-ar discredita sa ajunga rezerva lui ganea tosca latoevici si ati pierzatori STEFAN RADU ESTE CEL MAI BUN JUCATOR ROMAN AL ULTIMULUI DECENIU. Este singurul care joaca de zece ani intr-un campionat foarte puternic ESTE TITULAR DE DREPT nu de conjucturi. Sa joci in italia sa fii titular de drept la o echipa de frunte din campionatul italian si in romanic sa fie cel mai bun jucator al anului un sinmartean, budescu alibec oameni care nu joaca decit impotriva chiajnei, voluntari, viitorulm, botosani nu inter, nu juvntus,milan fiorentina , roma . Vedeti comparatia. sa fi, seriosi el ne lasa in smecheria noastra in aranjamentele noastre, in vopsitul si umflatul nostru nu se compromite. BRAVO STEFAN RADU AI TOT RESPECTUL MEU. sI PENTRU MINE ESTI cel mai bun jucator roman al deceniului oriciti albeci budesti si sinmarteani ar vota ei.

bombon
bombon  •  19 Noiembrie 2017, 14:34

Daca tot e prin Italia, nu l-ar putea convinge si pe Chirices sa nu mai vina la nationala?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Noiembrie 2017, 14:51

La Napoli s-a duc ca să îl convingă pe Chiripeș să...nu mai vină !!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează