FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA 0-3

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Cosmin Contra, verdict horror după accidentarea lui Chiricheș » Doi jucători convocați de urgență + Și Keșeru are probleme!

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 21:17

Cosmin Contra, selecționerul naționalei, a dat o veste proastă după meciul Insulele Feroe - România 0-3 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4): accidentarea căpitanului Vlad Chiricheș (29 de ani) pare să fie una destul de gravă. 

„Guriță” a anunțat cine sunt jucătorii convocați de urgență pentru meciul cu Norvegia: Cristea și Burcă.

„Se pare că Vlad Chiricheș are ruptură. Mâine vor veni doi jucători la Mogoșoaia, Iulian Cristea de la FCSB și Andrei Burcă de la CFR.

Keșeru are o contractură sau un cârcel, dar nu e la fel de grav ca în cazul lui Vlad Chiricheș”, a spus antrenorul României, la Pro TV.  

Site-ul FRF informează: „Cei doi (n.a. Burcă și Cristea) vor ajunge duminică în cantonamentul de la Mogoșoaia, unde se vor alătura celorlalți tricolori la sosirea lor din Insulele Feroe”.

Fundașul lui Sassuolo a suferit o accidentare la aductorii piciorului drept, în urma unui duel la minge de la mijlocul terenului. Astfel, Chiricheș continuă seria nefastă a problemelor medicale, fiind unul dintre cei mai predispuși „tricolori” la accidentări (MAI MULTE DETALII AICI).

„Sunt îngrijorat de accidentări. Poate au venit din cauza terenului, a frigului, sunt jucători cum e Vlad Chiricheș, care joacă la căldură în Italia, pe terenuri impecabile, probabil de-asta au avut probleme. Keșeru la fel, mă îngrijorează șpagatul lui din final, poate fi chiar o ruptură fibrilară”
Mihai Stoichiță, la TV Telekom Sport

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Cosmin Contra, verdict horror după accidentarea lui Chiricheș » Doi jucători convocați de urgență + Și Keșeru are probleme!

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

+3 FOTO

  • foto: frf.ro și Sverri Egholm / portal.fo

Vezi și: 

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Cosmin Contra explică jocul modest din Feroe: „Avem probleme când jucăm cu astfel de echipe. Am avut atitudine, agresivitate, sunt mulțumit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
cornelconasu
cornelconasu  •  13 Octombrie 2019, 13:45

Cristea ??????!!!! Până și Constantin e peste el !!!!

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  13 Octombrie 2019, 10:57

Tot jocul a fost pe dreapta,coman a primit o pasa de la hagi,in rest centra benzar la greu.Daca nu stiti jocul,nu mai comentati aiurea.

vishnu
vishnu  •  13 Octombrie 2019, 05:14
Postat de trake pe 12 Octombrie 2019, 21:49

Marele Ianis nu are ruptură? Aaaa scuze, nu avea cum să facă. Doar când executa cornere. Pe spatele lui am văzut doar cifra 0. Un mare ZERO.

De unde sa aiba, ca il baga aia numai 10 minute ca sa nu se accidenteze decaru. Nici n-apuca sa transpire prin satu ala din Belgia.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează