FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

România a debutat fulminant la Euro, dar Florin Răducioiu îndeamnă la calm: „Încă nu am făcut nimic”

Fostul internațional Florin Răducioiu (54 de ani) spune că elevii lui Edward Iordănescu (46) trebuie să revină cu picioarele pe pământ, chiar dacă România a reușit o victorie entuziasmantă în fața Ucrainei. +33   FOTO
Fostul internațional Florin Răducioiu (54 de ani) spune că elevii lui Edward Iordănescu (46) trebuie să revină cu picioarele pe pământ, chiar dacă România a reușit o victorie entuziasmantă în fața Ucrainei.

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2024 21:13 / Actualizat luni, 17 iunie 2024 22:31

Fostul internațional Florin Răducioiu (54 de ani) spune că elevii lui Edward Iordănescu (46) trebuie să revină cu picioarele pe pământ, chiar dacă România a reușit o victorie entuziasmantă în fața Ucrainei, scor 3-0, în primul meci al naționalei la Europeanul din Germania.

Florin Răducioiu recunoaște că este o victorie foarte mare, dar spune că „tricolorii” nu trebuie să sărbătorească prea mult după această victorie, în contextul în care sâmbătă, pe 22 iunie, naționala va da piept cu Belgia în runda #2 a grupelor.

Florin Răducioiu avertizează, chiar dacă România a învins Ucraina fără drept de apel:

„Se pare că nu contează cât de valoros ești, nu intră în teren bugetul sau milioanele de euro. Sunt foarte bucuros pentru că România a luat o opțiune importantă de a se califica, chiar dacă Slovacia a bătut și ea.

Încă nu am făcut nimic, repet, trebuie să ținem picioarele pe pământ, pentru că încă nu am realizat nimic. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Belgia. Ucraina m-a surprins neplăcut, a făcut un meci foarte slab. Bravo lor, dar greul de acum începe!”, a spus Florin Răducioiu, la Pro Arena.

Apoi, fostul internațional cu 40 de meciuri și 21 de goluri pentru națională a remarcat principalele „arme” ale României la acest European. Spune că Nicolae Stanciu și Răzvan Marin sunt doi trăgători de excepție din afara careului, iar asta poate ajuta foarte mult în momentul în care naționala va înfrunta un adversar care nu-i va permite să intre prea mult în careu.

Nicolae Stanciu și Răzvan Marin, principalele „arme” ale României în viziunea lui Florin Răducioiu

„Avem o armă de o valoare de necontestat. Avem 2-3 jucători care șutează foarte bine. Vom întâlni echipe mult mai puternice, dacă vom merge mai departe, și eu cred că vom merge.

Vom da de adversare în fața cărora vom ajunge foarte greu în careu și va fi nevoie să tragem de la distanță. Stanciu și Răzvan Marin o fac foarte bine, au arătat-o și astăzi”, a mai spus Florin Răducioiu.

VIDEO. Nicolae Stanciu, entuziasmat după victoria categorică cu Ucraina: „Cu siguranță este golul carierei mele”

Citește și:

O grecoaică ce a furat privirile tuturor ține cu România » Ce scor a oferit pentru meciul cu Slovacia
Nationala
O grecoaică ce a furat privirile tuturor ține cu România » Ce scor a oferit pentru meciul cu Slovacia
Mihai Stoica, reacție tranșantă înainte de România - Slovacia: „Lumea este bolnavă de ipocrizie”
Nationala
Mihai Stoica, reacție tranșantă înainte de România - Slovacia: „Lumea este bolnavă de ipocrizie”
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Gazonul de pe Frankfurt Arena este deplorabil! Probleme pentru „tricolori”?
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Gazonul de pe Frankfurt Arena este deplorabil! Probleme pentru „tricolori”?

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează