FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Fotbaliștii României, așteptați ca niște eroi la hotelul din Wurzburg! Surpriză din partea gazdelor

România a debutat perfect la Euro 2024, victorie 3-0 în fața Ucrainei. Delegația „tricoloră” a avut parte de o primire glorioasă la hotelul din Wurzburg. Sursa foto: frf.ro +33   FOTO
România a debutat perfect la Euro 2024, victorie 3-0 în fața Ucrainei. Delegația „tricoloră” a avut parte de o primire glorioasă la hotelul din Wurzburg. Sursa foto: frf.ro

Articol de , - Publicat luni, 17 iunie 2024 23:43 / Actualizat marti, 18 iunie 2024 10:52

România a debutat perfect la Euro 2024, victorie 3-0 în fața Ucrainei. Delegația „tricoloră” a avut parte de o primire glorioasă la hotelul din Wurzburg.

Peste 30.000 de fani români au creat o atmosferă de festival pe arena din Munchen. Elevii lui Edi Iordănescu nu i-au dezamăgit. S-au ridicat la nivelul galeriei și au obținut cea mai clară victorie din istoria participărilor la turneele finale, 3-0 în fața Ucrainei.

VIDEO. Surpriză pentru delegația României! Cum au fost primiți Edi Iordănescu și elevii lui la Wurzburg

Târziu, după ora 23:00 a României, delegația „tricoloră” a ajuns la hotelul din Wurzburg, baza aleasă pentru turneul final.

Sute de suporteri i-au așteptat pe Nicolae Stanciu și colegii lui. Fotbaliștii României le-au răsplătit răbdarea. Au stat minute bune la poze și au oferit autografe.

Și gazdele hotelului au avut o surpriză pentru români. I-au întâmpinat cu un foc spectaculos de artificii.

Vasile Mogoș, fundașul lui CFR Cluj, a fost petrecărețul grupului. A purtat o boxă prin fața fanilor, în timp ce filma întreaga scenă.

„Tricolorii” vor avea marți o pregătire pe „ateliere" la Wurzburg. Va fi refacerea titularilor din victoria cu Ucraina, în timp ce ceilalți vor avea antrenament la intensitate maximă. 

Seara, de la ora 18:30, este antrenament deschis doar presei, pentru 15 minute, și nu deschis publicului, așa cum comunicase inițial FRF înaintea partidei.

Când sunt programate următoarele meciuri ale României la Euro 2024:

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt).

Ambele partide vor fi liveTEXT pe GSP.ro și televizate pe Pro TV.

Citește și:

Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Nationala
Rusescu a văzut echipa de start a României și a reacționat: „O surpriză foarte mare. Pe Edi l-a deranjat ceva”
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Edi Iordănescu a anunțat echipa de start! Ianis Hagi, titular!
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru „optimile” EURO 2024 » Edi Iordănescu a anunțat echipa de start! Ianis Hagi, titular!
O grecoaică ce a furat privirile tuturor ține cu România » Ce scor a oferit pentru meciul cu Slovacia
Nationala
O grecoaică ce a furat privirile tuturor ține cu România » Ce scor a oferit pentru meciul cu Slovacia

Știm pe cine ar întâlni România în optimi » Locul 1 în grupă e singurul cu adversar simplu! Pe locurile 2-3, dăm de un COȘMAR

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (3)
SteauaSusRasare
SteauaSusRasare  •  18 Iunie 2024, 01:51

Felicitari. Cand jucati prost va criticam si meritati. Astazi ne-ati facut sa ne redobandim increderea. Va multumesc pentru o zi memorabila.

randoom_briliantul
randoom_briliantul  •  18 Iunie 2024, 00:45

29% posesie cu unii care se gandesc la razboi !!!

MamaLiga
MamaLiga  •  18 Iunie 2024, 00:43

“ Vasile Mogoș, fundașul lui CFR Cluj, a fost petrecărețul grupului. A purtat o boxă prin fața fanilor, în timp ce filma întreaga scenă.” - Si cu asta mi-ati stricat seara. Cum,băi nene,să mergi la un turneu final cu o boxa muzicală după tine??? Neam de….neam.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close