FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // VIDEO Ionuț Radu, discurs de lider după eliminare: „Știți cu ce rămânem după acest turneu?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iunie 2019 09:32

România U21 a fost eliminată de Germania U21, scor 2-4, în semifinalele Euro 2019. Căpitanul Ionuț Radu a transmis un mesaj emoționat după meci.

  • Finala Euro 2019 se joacă duminică, de la 21:45, între Germania și Spania.

Ionuț Radu, recunoscut pentru discursurile pe care le ține în vestiarul naționalei, a ales de data asta altă cale pentru a-și face „auzite” trăirile. Portarul celor de la Genoa a scris un mesaj pe facebook.

„Nu s-a terminat cum ne-am dorit, am fi vrut mai mult, adică totul pentru că așa suntem noi. Atât s-a putut, din păcate. Eu sunt sigur că vom mai trăi astfel de veri, vom lupta și ne vom bucura din nou împreună.

Cu ce rămânem după acest turneu? Cu mândria că v-am avut alături de noi și că împreună ne-am simțit invincibili. Am privit fiecare adversar în ochi cu mândrie, i-am arătat că nu ne temem, l-am facut să simtă că România e puternică! Am spus la început ca România va uimi la acest turneu. Așa a fost, dar am realizat asta împreună. Atunci cand am simțit că nu mai putem, am primit energie de la voi. Am jucat toate meciurile cu inima! Ne-ați facut sa ne simțim eroi, dar nu știți că fiecare dintre voi a fost un erou pentru noi.

Un capitol din cartea de istorie s-a încheiat azi, dar urmează altul și apoi altul. Nu ne vom opri aici, vă promitem asta! Suntem România și nu există adversar mai mare decat visul nostru: dorința de a face performanță! Aveți încredere!”, a scris Ionuț Radu pe facebook. 

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

ROMÂNIA U21 // Anonimii din spatele eroilor » Cine sunt antrenorii care i-au descoperit pe „tricolori”: „Scoateți-i! Arătați-i! Spuneți-le numele!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
masinameaeata
masinameaeata  •  28 Iunie 2019, 13:00

Felicitari Radu! Te rog sa nu-i bagi in seama pe cei care comenteaza aiurea, asa sunt unii romani, nu se simt bine daca nu gasesc ei nod in papura si daca nu sunt pesimisti. TU Radu esti un optimist incurabil si asa sa ramai mereu! BRAVO! FELICITARI! Nu conteaza ca ati pierdut cu Germania, din punct de vedere economic suntem la nivelul evului mediu in comparatie cu ei, dar din punct de vedere sportiv ne-am batut acolo cu ei, desi ei au de toate cand sunt in crestere si ai nostrii au foamea in gat, asa ca sa-i lasam pe cei care critica sa se gandeasca mai bine si sa-i invinga ei pe nemti, in domeniile lor de activitate. RADU, te rog sa ramai la fel de sufletist si de motivational!!!

131624217670160
Geani Muraru  •  28 Iunie 2019, 10:31

3 goluri luate din afara careului oare a cui o fi vina?

klauz
klauz  •  28 Iunie 2019, 17:10

Portarul asta e cam vorbaret ... Si dupa ce a luat patru goluri intr-un meci are texte si-l mananca limba...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează